Today I hate

În primul rând ăia de pe la Muzeul Brukenthal din Sibiu. Care într-o zi de sâmbătă, într-un oraș destul de plin de turiști (printre care și mulți străini), s-au gândit c-ar fi OK să închidă muzeul de la ora 17:30. Teoretic se închide la 18 dar la 17:30 se închide casa de bilete. Așadar azi făceam mărunt din buze în fața intrării de la muzeu și nu-mi venea să cred. Tanti Udrea, se aude ? Sau ești ocupată cu alte belele…

În al doilea rând, urăsc terasele care nu știu să se întindă cât trebuie. Am pățit-o azi în 2 terase din Sibiu să mi se spună că sunt foarte ocupați la bucătărie și cam orice am comanda noi durează minim o oră. Păi bine băi nene, asta înseamnă că ai la terasă mai multe mese decât poți duce. Ori mai angajezi personal ori mai răsfiră naibii mesele pe acolo ca să fie clientul mulțumit și să nu se înțepe nici cu furculița prin farfuria vecinului de masă. Deh, românul tot român. Dacă nu-și scoate rapid banu’ pe terasă n-a făcut nici o afacere.

6 Comments Today I hate

 1. Klau

  Mda… pe la noi cam asa e de cand a fost faza cu 2007.
  Ce nu-mi place e ca au ramas tot sus cu preturile, dar din pacate calitatea din service e la nici 1/4 din preturi (still Romania, what can you wish for?)
  Totusi, daca vrei un local super ok unde se serveste ca la carte si au preturi de iti vine sa razi cat de joase sunt, incearca No 6 in Sibiu and you’ll be amazed ;)

  Reply
 2. magazin virtual

  si pe mine m-au dezamagit ceva terase (din Bucuresti, si de pe litoral, in Sibiu nu shtiu cum sta treaba )…preturi mari, serviciile lasa de dorit …ori ai de asteptat ceva pana ia/aduce comanda, ori sunt nepoliticosi chelnerii si iti aduc nota fara sa le-o fi cerut :-s…

  Reply
 3. miluch

  mda, cu terasele ai nimerit-o. Ma trecut vara asta o zi prin Sibiu si am mancat pe strasse-le local. a fost cam ca la tara, la parastase, ziceau ca stai la mesele alea lungi cu bancute. noroc ca mancarea a fost relativ buna :)

  Reply
 4. Marius

  Ai uitat sa zici de terasele care dau muzica super tare …. niciodata nu am inteles de ce … daca vreau sa ascult muzica (proasta) tare … ma duc in club.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *