Evz rules

In Evenimentul Zilei de azi apare stirea mortii lui Silviu Brucan pe prima pagina. Nimic anormal.

In schimb, in pagina 4, apare un mic articolas care are titlul “Silviu Brucan din nou in stare grava” OMG. Obisnuit sa citesc ziarul in mod normal, incepand cu prima pagina, la vederea articolului respectiv am avut niste fiori reci ca la vederea unei fantome. Pe prima pagina era mort iar in pagina 4 iar era in stare grava.

EVZProbabil ca s-au grabit baietii cu tiparul si n-au mai apucat sa scoata si articolul despre Brucan in viata. Urmeaza stirea cu inmormantarea lui Brucan in timp ce pagina 4 il prezinta dand palme peste fund asistentelor din salon sau eventual, la pescuit cu amicii.

2 Comments Evz rules

 1. Siempre Contra

  Silviu Brucan (born Saul Bruckner; January 18, 1916, Bucharest – September 14, 2006) was a Romanian communist politician who became a dissident of the Nicolae Ceaușescu regime in 1989, and, after the Romanian Revolution, a political analyst and author of books on Communism and Eastern Europe.

  wikipedia l-a ingropat odata pe 3 sept, apoi pe 5.. acum iar l-au omorat … pe 14. :)

  Reply
 2. Andrei M

  Doamne, cat am putut sa mai rad. Bestial! :))

  Da, asemenea gafe sunt intalnite la tot pasul, specific ziaristilor. Oricum, pacat.. a murit un om intelept, nu stiu prea multe despre dansul, dar se vedea ca este un om inteligent, vertical. Totusi, a atins o varsta considerabila.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *