Ultima oră

De urmărit emisiunea “Ultima oră” din seara asta. Deși nu-l suport(am) pe Andrei Gheorghe, încep să cred că-i stă bine în postura de “analist politic”.

Și tot de-acolo, “Hai să ne înmulțim !” ?????  WTF ? Cu asta vor ei să-l “spargă” pe Băsescu ?

Bine băi, ne-ați f.tut voi atâția ani, acu’ v-am f.te și noi un pic și să vedeți ce vă înmulțiți.

3 Comments Ultima oră

 1. nexus

  Unele chestii sunt universal valabile, dar sa incerci o metoda americana la noi… iese un CACAT. Daca idiotul stia de Geert Hofstede, ar fi stiut si ca fiecare popor are un anumit “stil” si necesita o alta abordare. Exemplu de manifestare diferita a unei singure probleme: greva la francezi inseamna blocarea unor cai de transport (drumuri, cai ferate, aeroporturi etc) pe cand greva la japonezi inseamna o banderola alba pusa pe mana. Am luat exemplul asta pentru ca este arhicunoscut.
  Stiam ca apar analisti in orice din neant, dar nu si in domeniul imaginii. M-am inselat.
  Mesajul vad ca pastreaza “trasaturile” comuniste: tricouri rosii (Lenin si Mao cred ca ar fi in extaz) si insecte fara pic de vointa si liber arbitru, care muncesc de cand se nasc si pana mor (“pentru binele stupului”).
  Mi-a placut si demonstratia PSD de la Craiova – nici nu aveau fete de oameni momiti acolo pentru un mic si o bere. Micul de un epsilon convenabil ales, iar berea cea mai ieftina posibil.
  Si sa nu uit faza zilei de 1 Mai – PSD face miting prin Bucuresti. Ca iesi pt un mic si o bere sa zicem ca mai inteleg, dar sa te mai “joci” si de-a marathonul intr-o zi libera… prea mult.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *