Weekend…

Mi-am lăsat blog-ul vraiște weekend-ul ăsta. M-am apucat să schimb iar tema, l-am tot sucit și nici n-am mai postat nimic.

Da’ am avut motive.

Sâmbăta – Paintball. Am avut o vreme superbă, nici prea frig nici prea cald. În padure nu era chiar atât de mult noroi și mai exista si un strat de frunze care ajuta la mers. Ne-am luat o mamă de bataie de la cealaltă echipa de-am zis că nu se poate așa ceva. M-au împușcat într-o bucă, în piept, în cot, peste degete, pe o pulpă și pe un omoplat. Ale naibii bile nu prea se spargeau la contact și usturau destul de rău. Am încercat și noi diverse strategii da’ n-au ținut. L-am ascuns pe unul (săracu’ ) sub niste frunze de unde trebuia să sară în stilul Rambo și să-i omoare pe toți. Tough luck.
Au calcat pe el în drum spre noi, a sarit si a omorât vreo 2, după care l-au ciuruit. Din 4 sau 5 meciuri jucate am reușit să câștigam și noi unul singur. Iar am avut probleme cu căștile care se abureau și iar am reușit să intru cu mâinile prin niște urzici. În rest a fost frumos. By the way… n-am mai mers de mult pe DN1. Se merge infernal și n-au dispărut idioții care vin în spatele tău și încep sa dea din faruri să te dai din fața lui. Partea proastă e că, acum, oricum n-are unde să se mai ducă. Se mergea cu 60-70 dar în coloană.

Duminică – Zi de naștere sărbatorită în familie. Gălăgie mare. Am stat cu prietena și ne-am jucat Rise of Legends. După care am fost să-mi iau o bucată frate de pe la gară și cam atât.

Azi trebuie neapărat să ajung la RNC să platesc domeniul nou și la clasa de CCNA2 de la 2 unde trebuie să predau ACL-uri. Zi plină…

1 Comments Weekend…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *