Yupii

Ma bucur ca un copil mic. In sfarsit am reusit sa-mi iau rucsacul de laptop pe care pusesem ochii de cateva saptamani bune. Povestea e lunga, am mai adus eu vorba de el aici si aici. Cand am venit din concediu am mai ramas cu ceva bani in buzunar asa ca am zis sa-i investesc in ceva util. Pe ordinea prioritatilor era un rucsac de laptop, pentru ca vine toamna si in ala vechi o sa intre ploaia si un hdd de 200-250gb. Initial am facut comanda la emag insa dupa 2 saptamani de asteptare am fost anuntat ca nu au venit inca produsele si nici nu-s prea mari sanse sa vina. Cum banii de hdd s-au cam dus pe bere, haleala pe la work si alte produse perisabile iar rucsacul nu-l mai gaseam nicaieri, am preferat sa-l iau dintr-un loc in care-l gasisem la un pret mai mare.

Asadar, am intrat miercuri in magazinul Twister de langa Budapesta (care magazin e fix in blocul in care sta prietena mea) si i-am intrebat de rucsac (pe site era trecut la 179 RON ). L-au gasit, au intrebat la distribuitor, m-au pus sa platesc o suma ca avans si mi-au spus ca vineri il aduc. M-au sunat azi de dimineata iar eu la ora 4 eram la ei in magazin si-mi ridicam mandru nevoie-mare rucsacul. Care rucsac e nemaipomenit by the way.

E mult mai mare decat vechiul rucsac ceea ce e bine pentru ca la dimensiunile mele parca mergeam cu poseta in spate. Are multe buzunare si mai toate cu fermoar. Zona unde sta laptopul este extrem de bine protejata si captusita. Maine ii fac testul prin mijloacele de transport in comun ca sa am o parere finala dar, in principiu, nu cred c-o sa fiu dezamagit. Hdd la urmatorul salariu mai rasarit ca luna asta a fost luna cheltuielilor. Rata la laptop, rata la aparatul foto digital luat inainte de concediu, telefonul mobil cu cei 5-6$ in plus depasiti cu ocazia vizitelor pe WAP si tot asa (aici intra berile baute la meci si cu celelalte ocazii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *