Zile grele

Îs ocupat rău zilele astea. Încă încerc să ma acomodez în casă nouă, am un server de mail nou pe cap (a se citi “stres nou”), am înjurat 3 zile pentru momentul cu “Puliția” română de joi noapte, am înjurat până azi traficul pe străzile din București. And so on.

Să aprofundez nițel subiectul “străzi”. De ce pm s-au mai apucat să belească străzile mai ales acum când au blocat și traficul din jurul Casei Poporului cu cursa lor ? Și numai eu am impresia că “gigeii” cu fluier puși în intersecții mai rău fac ?

În rest toate bune și frumoase. A ieșit Băsescu învingător, s-a făcut de cacao când n-a știut să-și țină gura, a avut niște SPP-iști tâmpiți care n-au văzut ce s-a înregistrat pe mobil și uite ce-a stârnit. (Acu’ serios, cât de aiurea e să fie telefonul pe la ăia din SPP și să nu se găsească nici unu mai răsărit p’acolo să vadă tot ce s-a înregistrat pe telefon ?).

4 Comments Zile grele

 1. Klau

  Da, totul pute urat de la o posta distanta… undeva e ceva si tare mi-e teama ca nu se lasa pana nu-l ‘belesc’ definitiv baietii….

  Reply
 2. Licuriciu

  eee, nu sunt tampiti cei de la SPP. Sunt pro si contra Basescu. De telefon s-au ocupat cei care sunt contra si au oferit presei un subiect de senzatie. Tu chiar crezi ca aia nu stiu sa stearga o inregistrare nenorocita?

  Reply
 3. nexus

  Pentru urmatoarele “safe erase” sa utilizeze doi magneti de hard. Nu numai ca nu va mai gasi nimeni ceva pe memorie, dar nici nu va mai putea scrie ceva pe ea. :)) Din context a reiesit ca au sters, dar nu au suprascris cu nimic si s-au putut recupera datele. Nu am incercat niciodata si acum nu prea am timp/chef de teste.
  Data viitoare sa foloseasca un termen generic gen “javra” sau “jeg uman” ca sa nu mai fie nimeni jignit. Daca se simte vreun jurnalist jignit, nu e problema – oricum la noi sunt o adunatura de “nimeni”.
  Ma intreb cate decenii vor trece pana vor aparea si la noi in presa oameni demni de un premiu Pulitzer si nu doar de primele 4 litere din el. S-a umplut presa de fosti ziaristi care publicau articole de 2 lei (vezi Cristoiu si “gaina care naste pui vii”) si tot felul de tinere absolvente care nu si-au luat-o in gura destul (si nu intr-un sens placut). Peste tot vezi violuri, scandaluri de 2 lei si alte porcarii. Cand sa ajungi la stirile importante (gen stirile internationale) vezi ca dureaza 30 secunde. Sau si mai bine – nu apar deloc.
  Bine ca a sarit de cur in sus organizatia Cacatilor Romani din Presa. Alta adunatura gen Pfier Photen – dau din gura si nu fac de fapt nimic,

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *