Zonă rau-famată

Ah… și-am mai uitat una scurtă.

Vineri seara, pe la ora 11, m-am dus cu prietena să luam 2 shaorme de la Dineș de lângă Șincai. Am parcat mașina pe Lânăriei și prietena vede un tip pe trotuarul de vis-a-vis care tot dădea târcoale pe la mașini și se fâțâia prin fața intrarii de la Gossip. Îmi spune mie că nu-i prea place cum stă ăla pe acolo și daca-i în regulă să lăsam mașina unde-am parcat-o. Era pusă la lumină și nici nu stăteam mult așa că am liniștit-o că n-o să se întâmple nimic. Când ne dăm jos din mașină și ne apropiem mai bine de tip ma pocnește râsul. Prietena mă trage de mânecă și ea și zâmbește. Era Ombladon de la Paraziții. C-o față foarte fioroasă facea ture pe trotuar p’acolo. Am început să venim cu idei. Cum ar fi să mergem la el și să-l întrebăm unde-i Cheloo că am vrea să-i cerem un autograf. Sau măcar lu’ Freaka. Sau să mă duc la el să-i întind 50 de mii și să-l rog să păzească nițel mașina.

Întrebarea principală era ce naiba căuta Ombladon în față la Gossip. Nu credeam să fie genul lui de club. Așa că, în mod sigur, aștepta vreo gagică. Se vedea pe fața lui că așteaptă de mult. Eh…. noi ne-am luat shaormele și ne-am cărat acasă și l-am lăsat pe săracul băiat tot acolo așteptându-și mândra.

3 Comments Zonă rau-famată

  1. wishmaster

    Il vedeam pe Ombladon aproape zilnic in Sereno, un club de pe langa Obor.. isi dadea mari aere si lua la p* pe toti. Avea fata de boschetar :-D si umbla in bocanci in plina vara… deh.

    Reply
  2. raiiar

    Omul e cu o tipa de ani de zile. Am baut de cateva ori cu el si nu mi se pare absolut deloc fitos. Prima data am fost eu cam nesimtit cu el. So relax…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *