2 scurte

Ce ziceam și mai jos, țineți-o tot AȘA băi..

Lingăul mai ia o lingură de rahat. Da tată, ești cel mai tare, geniu neînțeles de noi, puștii acneici, luminați de monitoarele noastre ieftine, în fața cărora ne trăim viața patetică. Fuck off, nu ești în stare să faci nici un sfert din lucrurile pe care le fac eu zilnic ca să căștig bani. Nu ești decât un papagal într-o breaslă în care sunt deja prea mulți papagali. Singurul avantaj pe care-l ai în fața unui Cristoiu (un exemplu oarecare) este că, fiind mai tânăr, ai mai mult avânt la pupat în cur patronii. “Elitisti” nu-i un cuvânt care să-i descrie pe cititorii rahatului de ziar la care lucrezi (că alți cititori fideli ai blogului și care să fie de acord cu aberațiile tale mă îndoiesc să existe). În numele meu, “ilustru necunoscut” dar citit de o mână de oameni ( appx. 250 / zi ) atrași doar prin forțele proprii, fără să fac scandal, fără să am un trust de presă în spate, fără să mă ajute vreun gigel cu instalarea wordpress-ului, îți urez un sincer “mai du-te-n mă-ta !”

2 Comments 2 scurte

 1. nexus

  De ce nu au zis de la inceput ca a lucrat pe la Evenimentul Zilei? :)) Era clar de unde intelect si profesionalism “cu tona” – cauta afgani care au vazut gaina nascand pui vii. :))
  Nu prea vad eu “marele scandal diplomatic”. Daca MApN si MAE nu se baga si o lasa se descurce nu se intampla nimic. Daca incep sa ii ia apararea, s-ar putea sa fie un scandal. Pe buna dreptate pentru ca ar inseamna ca au trimis astia o proasta pe care au stat aia sa o caute de nebuni si pe urma vor sa o scoata si basma curata – si eu as face spume.

  Nu stiam eu cine e Ciutacu – acum am vazut poza si m-am lamurit. E acelasi individ care spunea despre romanii care se inghesuiau la urne sambata dupa-amiaza/seara in Spania sa voteza ca “daca vroiau sa voteze, trebuiau sa se trezeasca de la 6”. Da, poate la el sambata e program de lucru scurt doar de o limba mica in fund, dar in Spania e program normal.
  Am tras si la el un comentariu ca poate ma baga si pe mine in “elita lui” (desi la cum l-am cam bagat eu in “elita ma-sii”, dar cat de cat frumos, cred ca o sa ma refuze…).

  Pana acum ma intrebam cat mai dureaza profetia lui Brucan (ca o sa avem nevoie de 40-50 ani sa incheiem “tranzitia” – l-am injurat atunci, dar stia el mult prea bine ce urmeaza). De acum incolo incep sa ma intreb si cate secole vor mai trece pana sa avem si noi o presa demna de un premiu Pulitzer. Momentan noi concuram scandalul Watergate cu “e Basescu la Golden Blitz”…

  P.S.: Daca maine se duce Basescu la padure la o bere or sa-l acuze astia ca e ignorat semnul de “Nu calcati pe iarba”??? :))

  Reply
 2. nomad

  Asta este reply-ul meu la mizeria lui de post, nu cred ca va aparea pe acolo, si nu are nici o importanta, nu sunt un blogger, si nici nu ma pasioneaza, dar reliefeaza destul de bine ce cred despre generatia asta de “jurnalisti”, si nu am chef sa mai scriu inca o tona :)

  “Din fata monitoarelor noastre ieftine oferim posibilitatea unor ieftini frustrati ca domnia voastra sa isi verse veninul plin de incompetenta intr-o lume in care pupinfundistii inca nu ajunsesera.

  In fata monitoarelor noastre ieftine putem facem mai multe lucruri intr-un banal sfert de ora decat veti sti dumneavoastra sa balmajiti intr-un sfert de veac.

  Din fata monitoarelor noastre ieftine le radem in nas celor care au o familie intemeiata cu bani platiti de Felicsi si alte personaje fantome de prin bramureala asta de tara amarata.

  Sa mai enumar cate putem face in fata si din fata monitoarelor noastre ieftine, care apropo, costa mai mult decat un costum de un prost gust tipator si iz de talcioc ale domniilor voastre ?

  Cred ca nu are sens.”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *