3 întrebări (existențiale)

În ce țară de căcat trăim dacă poliția stă în intersecții și dirijează circulația după semafoare doar ca să nu-i lase pe cretini să blocheze centrul intersecției ?

Cât de dobitoc tre să fii să te bagi ca prostu’ în intersecție dacă vezi că mai ai nițel până se face roșu și nici n-ai unde să te duci ?

Crezi că liniile desenate cu galben pe asfalt în mijlocul intersecției sunt pentru a da culoare asfaltului cenușiu sau pentru a atenționa retarzii să nu blocheze traficul în intersecție.

5 Comments 3 întrebări (existențiale)

 1. alexfiless

  La asta cu politistii dirijand damp.lea m-am tot gandit de cand m-am mutat in Bucale (1 an aprox)…probabil ca la academie nu-i invata cum se dirijeaza sau sunt incapabili, oricum nu e vina nici a primariei nici a lor ca e traficu de kko…asa a dat Domnu’:)

  Reply
 2. Combo

  @alex: Mie nu mi se pare ca politistii dirijeaza aiurea, ci soferii (romanii in general) sunt de o nesimtire crunta. Si ce e si mai deranjant e ca daca te opresti ca n-ai unde sa te duci, si zici sa nu blochezi intersectia, claxoneaza toti marlanii de zici ca se termina lumea, in conditiile in care se vede de pe naveta Columbia ca nu ai unde te duce. Niste idioti.

  Reply
 3. Dana

  eu am vazut in brasov un politist care dirija circulatia intr-o intersesctie unde mergeau semafoarele…si NU era pic de aglomeratie…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *