Almost dead

Mai jos e un screenshot cu un grafic al numărului de vizitatori. Dacă până acum câteva zile mai aveam un puls ceva, acum tind către “flatline”…  :D

flatline

Leave a Reply

13 Comments

 1. Da uite recunosc eu te-am scos din feed reader (a fost o combinatie de factori in care incercam sa reduc nr. de blog-uri pe care le citeam eliminand cele care nu erau updatate foarte des). Si cu toate astea nu pot sa nu ma impedic sa revin din cand in cand, pentru ca sincer imi place cum scrii (cred ca e cel mai bun blog de geek din Romania! :)

 2. theheartcollector

  Eu unul nu folosesc RSS. Deloc. Tind să cred că sunt și alții care citesc bloguri fără să se aboneze la feed…

  Bine, de când cu alegerile, văd că pentru mulți alte știri nu mai contează…

 3. ABS

  Flatline e cand e jos. Acu’ tot e bine :)

 4. Tind sa fiu de acord cu TheHeartCollector: pana pe 6 decembrie cele mai cautate bloguri vor fi cele care ofera opinii politice.

 5. Cititor de RSS aici. Doar vroiam sa te anunt ca mai exista si specia aceasta, deci nu dispera! :)

 6. nexus

  Eh… varsta… :))
  Nu bagi nici politice si nici de greva la metrou – deci trafic mai mic.
  Eu cum am doar 5 chestii in RSS (reducere drastica acum mult timp) sunt pe acolo pe undeva.

 7. Cititor de RSS aici. Doar vroiam sa te anunt ca exista si aceasta specie, deci nu dispera :-)

 8. dan

  Na, ca acum m-am trezit si eu. Mai are cineva una din cele 40 de key valabile windows 7 din mailul amintit? Mi-as dori un serial de la mama lui si un link de downloadat chiar mdsn, poate ne intelegem:-)

 9. Meekuu

  Unde era vorba de chei valabile. Cheile pe care le folosesc sunt strict pentru uz didactic in salile politehnicii. Nu-s de dat “pe net”.

 10. dan

  Am intrebat, doar, universitatea e de stat din cate imi amintesc, microsoft nu face cadouri, costa chestia asta ceva cu MSDNAA. Din moment ce sunt absolvent nu pot obtine ceva ce primesc altii gratis, dar, platit, probabil, din bani publici. Daca era o universitate privata spuneam jos palaria daca cumparau pe banii lor.

Next ArticleGarantat PNL