alo, provincia….

Azi am avut un drum pe Știrbei Vodă pe lângă Popa Tatu. Ca să nu ocolesc inutil pe la Eroilor am preferat traseul mai scurt pe Schitul Măgureanu. 

Ce n-am luat eu în calcul a fost faptul că Schitu Măgureanu e în asfaltare/construcție. N-ar fi fost o problemă atât de gravă dacă n-ar fi fost și facultatea de Sociologie (rețineți, Sociologie). Și dacă facultatea asta n-ar fi fost populată nu de una ci de 2 vaci proaste care s-au gândit că e ok să-și lase în drum mașinuțele cumpărate de părinți drept răsplată că au reușit să-și miște curul să-și depună dosarul la Sociologie. Mașinuțe care erau una bucată SUV Audi și una bucată Mercedes sport. 

Nici nu mă obosesc să mă întreb ce pana mea căutați voi la Sociologie. Probabil că pula are gust mai fin atunci când ai terminat o facultate. Sau, (uite, era să scap varianta asta) acolo fiind și facultatea de Asistență Socială s-au gândit ele că ar fi frumos să aibă grijă de bătrânețile unui libidinos plin de bani. Altfel nu-mi explic. 

Dar să revin la problemă. Se circulă pe 1 singură bandă dar pe ambele sensuri. Cu greu poți să îngrămădești 2 mașini pe acolo. Dar poți până la urmă. Evident, dacă n-ar exista proastele de mai sus. Au pus mașina-n drum ca la țară, avariile, și și-au văzut de treabă. Când s-au mișcat într-un final și treceam cu restul cârdului pe lângă ele (trase mai pe dreapta între timp) lângă mașini se învârtea și un Garcea. Care Garcea, luat la rost de majoritatea alora care au stat ca tâmpiții 20 de minute așteptând pizdulicele să-și facă treaba, s-a apucat să se ia de ei.

Ambele proaste au scăpat fără nici o amendă dar cu frigiderul plin de carne cât să le ajungă 3-4 ani cât or face ele facultatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *