La RAR – Part II

Unde rămăsesem ieri ? Ah, păi la momentul în care realizam că România e țara în care ești încurajat să dai șpagă pentru că altfel nu scapi. Ziua de azi o dovedește cu vârf și îndesat. A doua vizită la RAR s-a terminat (așa cum mă și așteptam) extrem de bine pentru mine. Doar am înlocuit toba, am prestat niște bani (mai mulți decât i-aș fi dat lui da’ acu știe că-i pot contesta decizia pentru că reparația am executat-o într-un service autorizat) legal și n-a avut ce să mai facă. Iar m-am trezit la ora 6, iar am plecat la 7 de-acasă și iar m-am întors la 22.

Acu’ știu că, atunci când te cheamă în spatele halei să-ți iei mașina, dacă-ți zice că-i ceva în neregulă ar fi indicat să-i dai o șpagă.

Partea frumoasă de ieri de la RAR o reprezintă poza de mai jos. OZN-ul de mai jos aparține unei persoane care a ieșit frumos din mașină, a intrat în hală și părea cunoscut tuturor celor de pe acolo. Asta circulă pe drumurile publice fără nici o problemă.

dsc00535.JPG

1 Comments La RAR – Part II

  1. bastylica

    astazi am fost si eu la RAR (am postat pe blog) dar nu am avut nici cea mai mica problema. E adevarat ca stiu pe cineva de acolo dar ajutorul lui a fost ca am intrat primul si la ora 8:30 am iesit din curte cu stampila pe talon.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *