Today I Listen

Cine știe cine-a compus și cine interpretează bucata de mai jos merită de la mine 2 beri reci.

Eu știu, dar sunt extrem de curios dacă știții și voi. Ah, și-i vreau pe amândoi. 

 

Audiție plăcută.

L.E.

După cum s-a spus și mai jos, melodia e compusă de Vladimir Cosma și interpretată de Gheorghe Zamfir.

Dacă de Gheorghe Zamfir au mai auzit copiii din ziua de azi de Vladimir Cosma mă cam îndoiesc. Așa că merită spus măcar faptul că, începând cu anii ’70-’80, rar au făcut filme francezii fără să fie trecut pe generic numele lui.

11 Comments Today I Listen

 1. theheartcollector

  Mah da rau esti. Speram sa vad in sursa numele sau direct pe trilulilu dar i-ai pus numele “Secret”… hua :P

  Chiar crezi ca ar trisa cineva? :P

  Melodia e compusa de Vladimir Cosma si interpretata de Gheorghe Zamfir. Orchestra care il acompaniaza pe domnul Zamfir nu este mentionata ca ti-o ziceam si pe aia :P

  Face parte din soundtrackul filmului “Intoarcerea Marelui Blond” (Le Retour du grand blond) si este intitulata la fel ca filmul ;)

  Fiind un baiat de treaba, sunt dispus sa ii dau una din beri celui care a mentionat “Pierre Richard ” mai sus. Nici sa stau in cap si nu mi-as fi adus aminte din ce film o stiam.

  Reply
 2. Mihai

  Ce aproape am fost… nu mai tineam minte daca era sound track-ul de la Ghinionistul sau de la Marele Blond. Oricum frumoasa melodie …
  P.S. Sa ii dai omului berile :D

  Reply
 3. Tetelu

  Inainte de ’89, printre cele 5 casete video pe care le aveau ai mei, era si cea cu Louis de Funes in filmul “Les Aventures de Rabbi Jacob”. Vazind acea caseta de n-shpe ori, l-am remarcat inca de atunci pe Vladimir Cosma in genericul acelui film. Pentru ca mi-a placut coloana sonora, l-am urmarit pe V. Cosma si l-am vazut pe generic la mai toate filmele de succes de prin anii 70 – 80.

  Reply
 4. vanila

  :) daca va e dor de Vladimir Cosma, cautati un film frantuzesc destul de recent “le President”. Pe mine m`a uimit cat de bine “se incadreaza” muzica lui intr-un film socant de aproape (as putea spune identic) cu realitatea Sarcozy. :)

  PS: Cine mai stie daca Vladimir Cosma a lucrat/lucreaza si pt Disneyland Paris?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *