Avizier

Mi-am invidiat întotdeauna colegii de liceu care aveau administratori de bloc haioși. Îi știți, cei cu afișe amuzante postate pe avizierul scării. Cât am locuit cu părinții n-am avut noroc de unul din ăsta. Am sperat că, mutându-mă în alt bloc, voi avea și eu norocul să dau peste unul din multitudinea de administratori cu umor din țară. N-a fost să fie. Am ca administrator o băbuță care seamănă c-o profesoară de română/matematică de scoală generală.

Cum perioada în care mă duceam pe la colegi să ne facem lecțiile împreună a trecut și ea, trebuie să ma mulțumesc cu ceva mai virtual. Suntem oricum în era aparatelor de fotografiat așa că nu-i chiar atât de grav.

Săptămânile trecute am dat peste “Asociatia de Blocatari – Un site cu si despre viata la bloc“. Nu m-am uitat pe toate rubricile de pe acolo cât m-am uitat peste pozele din bloc/scară. Și așa mi-am astâmpărat cheful de afișe amuzante. Sunt câteva mici opere de artă acolo. Opere care merită un loc de cinste în lumea asta a avizierelor și a administratorilor chinuiți de locatari care “nu știe”  câte chiunuri trebuie să îndure un adevărat administrator de bloc. Apropos, eu am avut unul care nu punea afișe amuzante dar și-a cumpărat Renault în numai 1 an de când a început să facă treaba asta… Parcă-i prefer pe ăștia cu afișele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *