"Barieră" problem – solved

În sfârșit am reușit să-mi deblochez cardul de acces din poli. Cu mult timp pierdut, răbdare și alergătură. Nu mai comentez (încă odată) toată situația. Mai comentez doar remarca unui angajat UPB (dintre cei care se ocupă de “securizarea frontierelor” ). De fapt nici n-o comentez. O redau aici ca atare. Nu cred că mai sunt necesare comentariile.

“Dom’ne, normal ar fi nici să nu fie permis accesul auto în campusul UPB. Să se facă un parking mare la intrare și atât.”

P.S. Pentru cititorii care n-au văzut niciodată campusul UPB, acesta este construit pe o suprafață de cca. 100000 mp.

Ce l-aș pune pe nenea ăla să care un UPS de 2000kva măcar un sfert de campus…

6 Comments "Barieră" problem – solved

 1. silviu

  Ah, imi inchipui cum trebuie sa arate un UPS de-ala de 2 MVA… :-)

  Ontopic: banuiesc ca adevarul e undeva la mijloc; ultima data cand am vizitat UPB (acu’ vreo 10 ani), aleile alea erau de fapt poligoane auto, numai cine nu voia nu circula pe-acolo cu masini…

  De acord, nici bariere ca la NASA, insa niste parcari decente (separat pentru profesori/colaboratori/angajati respectiv invitati sau alte ocazionale) plus acces limitat pentru anumite cazuri (transporturi speciale, festivitati, samd) ar da ceva mai bine cred.

  Plus, cred ca ar fi o placere sa te plimbi cu bicicleta prin campus, si ca profesor si ca student si ca trecator oarecare – altii fac asta de mult. Just a thought…

  Reply
 2. Meekuu

  silviu, sunt angajat UPB. În condițiile în care și acum (cu portari puși la intrări și barieră-n centru) campusul este tot plin și tot intră cine vrea, normal că și eu aș prefera niște locuri decente de parcare în interior și să nu-i mai lași pe toți gigeii să intre.

  Reply
 3. silviu

  Stiu ca esti angajat acolo, iti citesc de multa vreme (si cu mare placere) blogul. Ma gandeam doar (ipotetic) cum ar arata campusul daca ar fi transformat intr-un parc unde sa fie permis doar accesul pietonal si/sau cu biciclete. Bineinteles cu parcari pazite pentru angajati, cu acces pentru transporturi speciale cand este cazul samd. Daca nu gresesc prea mult (am spus, sunt vreo 10 ani de-atunci), nu cred ca ia mai mult de 15 minute sa traversezi campusul de la Armata Poporului pana in Regie, in pas lejer de plimbare. Barierele sunt intr-adevar inutile si urate.

  Reply
 4. Meekuu

  Exact transporturile speciale sunt problema. Oameni care vin cu diverse probleme sau studenți care ne ajută în diverse treburi și sunt obligați să ocolească tot campusul că-s unii mai încuiați prin rectorat care dictează reguli stupide.

  Reply
 5. bogd

  Hmmm… 2000kva, zici? Ma indoiesc ca s-a nascut omul care sa il ridice de jos (2000kva == 2mva == probabil o chestie cat tot holul din EC-uri :P )

  Reply
 6. E-nigma

  fii si tu milos, un APC de 600 VA e de ajuns sa-ti taie pofta dupa 20 m de alergat cu el in brate si 3 etaje de urcat..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *