BFilter

Una din notele proaste ale Google Chrome era legată de lipsa unui ad blocker. Reclamele de tip “plapuma” sunt cea mai mare durere a unui utilizator atunci când se “dă pe net”. Mai ales la noi unde advertiserii nu știu cum să facă reclamele cât mai enervante. 

Într-un final am găsit și soluția. Se cheamă BFilter (pentru download click pe link) și acționează ca un proxy local. Extrem de configurabil poate fi folosit pentru orice browser instalat pe sistem. Poate importa chiar și listele din AdBlock dar funcționează foarte bine și fără. 

Rezultatul ? Un browsing mai plăcut. 

 

Have fun !

P.S. Filtrează și reclamele din YM (indiferent de versiune).

5 Comments BFilter

 1. nexus

  Tot nu m-ai convins… :))

  Pe langa faptul ca nu are diverse programele foarte utile, Chrome mare are si o “lipsa acuta” de setari.
  De ex: am sau nu chef, nu poate deschide un tab nou fara sa-mi afiseze si ultimele site-uri vizitate.

  Daca lipsa programelelor este scuzabila (sa zicem ca e in faza de teste inca), lipsa setarilor mi se pare extrem de ciudata. Sau poate se adreseaza utilizatorilor care nu prea se baga ei prin setari oricum.

  Momentan vad Chrome ca un rival pentru IE, nu pentru Firefox.

  Reply
 2. byubay

  Off-topic: Nu stiu ce ai facut la feed, dar imi vine f greu prin Google Reader. Acum 10 minute mi-au aparut ultimele 5 posturi. E de la mine sau de la tine?

  Reply
 3. ABS

  Acasa am renuntat de mult timp la Chrome. Este ok, dar are prea multe dude.
  In schimb, la birou il folosesc dintr-un motiv foarte simplu: firefox se misca fix ca un cur pe computerul ala… dual core, 2 gb ram, si totusi uneori sare procesorul in 50% si se blocheaza tot.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *