Blog tehnic

Știu că blogul meu tânjește să mai scriu și câte ceva mai tehnic p’aici dar cred că-s destul de sătul de chestiile tehnice și n-am prea mult timp/chef să le dau o formă din care să mai și înțeleagă cineva ceva.

Se întâmplă exact același fenomen care m-a făcut să nu mai cumpăr reviste de profil. Cam în perioada în care m-am angajat și am început să activez “în industrie” (cum le place multora să zică) n-am mai cumpărat nici o revistă de profil. Deși aveam bani mai mulți, deși până atunci am strans rafturi întregi de Chip si Xtrem PC,  brusc am renunțat la a le mai cumpăra.

Parțial din cauza faptului că, lucrand, mai scapam ochii pe diverse site-uri care anunțau știrile de gen înainte de orice revistă, parțial din cauză că, în ultima perioadă în care cumparam Chip-ul, am observat oarece tendințe ale revistei de a “apăra” interesele anumitor companii din RO și parțial din cauză că-s mai zgârcit când am mai mulți bani (paradoxal dar adevarat).

Așa stă treaba și cu scrisul posturilor strict tehnice pe blog. Îl consider o metodă de relaxare și o metodă de a marca chestiile interesante peste care dau în viața de zi cu zi.  De altfel mă îndoiesc de faptul că ar fi cineva interesat de prezentarile pentru “TCP/IP” și “Access Control Lists” pe care le-am facut azi. Să nu fiu înțeles greșit. Îmi place ceea ce fac și ma pasionează domeniul. Blogul este o oglindă a mea și nu acoperă numai partea legată de job(-uri). Mai scap și pe la o bere din când în când, mai observ că cineva și-a tras țâțe ultima versiune, etc… That’s me …

2 Comments Blog tehnic

  1. Maurice

    ah ce-mi place cand vad cuvantul țâțe la tine pe blog, da bine printre atata “tehnicitate”, incearca sa-l aprofundezi(cuvantul nu blogul) cu poze/filmulete din cand in cand.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *