Automatica e creepy da' sexy

Pentru background-ul poveștii o să folosesc “știrea” de acum 2-3 săptămâni care anunță deschiderea unui centru de excelența Electronic Arts în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare. Despre știrea asta puteți citi mai multe în singurul loc unde a aparut mai vizibil, adică pe Computer Games .

În cadrul Automaticii, undeva în corpul ED, pe la etajul 3, a aparut de vreo luna un afiș/panou mare cu NFS Underground și Electronic  Arts. Deasupra lui, o alarmă și un bec cu halogen și cu senzor de mișcare. Peretele unde este pus afișul se afla fix lângă lift și de fiecare dată când deschizi ușa liftului se aprinde becul. Cel puțin așa facea pana mai acum o saptămână. Azi, pe la ora 8, am avut o treabă pe la etajul 3 și de lene, am luat liftul. Întuneric bezna la etaj. Deschid ușa de la lift și ma aștept să se aprindă becul ăla. Nimic. Bajbâi până unde trebuia să ajung. Când ma întorc, la fel. Chem liftul folosind lanterna de la telefonul mobil și aștept. Și acum închipuiți-vă urmatoarea scenă : ajunge liftul la etajul 3 și se stinge lumina în cabină în timp ce eu închideam lanterna de la mobil, în jurul meu întuneric beznă. Pun mâna pe ușa de la lift și o deschid rapid. Ușa scoate un scârțâit macabru. Ei, fix în clipa aia aud o voce feminină dar ușor ragușită care mă întreabă dacă merg jos. Cât oi fi eu de mare tot m-am speriat nițel. Și în caz că întreabă cineva… nu. Gagica n-arăta foarte bine.

Presupun c-au stins becurile de la etajul 3 ca să poată ăia care tot dau spargeri prin Automatică de 2-3 luni de zile să lucreze mai liniștiți (Mdap, vreo 4 spargeri de la începutul anului universitar până acum).

O altă fază petrecută pe acolo mă are pe mine în rolul de “nenea rău”.

Cine a crescut prin Militari, pe lângă campusul Politehnicii, probabil că știe toate cotloanele de pe acolo. Eu țin minte că umblam pe toate delușoarele alea de pe acolo când eram copil. Iarna, toată lumea știe derdelușul din spatele Energeticii și a Electrotehnicii. Una din salile în care stateam (n-am mai facut de mult curat prin biroul ala și nu-mi mai place) prin Politehnică are geamurile fix pe colțul pe care-l fac cele 2 cladiri.  E un loc ferit, unde nu prea bate nici un ochi indiscret. Într-o seara de vară, când în facultate nu se țineau cursuri, pe la ora 9-9:30 PM, am coborât înspre biroul ăla. Am deschis cu cheia ușa de la intrare și am aprins lumina. Afară, pe marginea de beton a geamului (distanța cam de 1m până la sol), un băiat se chinuia din greu cu o fată să o facă fericită. Fata statea cu spatele și baiatul, în picioare, cu fața la geam. În momentul în care am aprins lumina s-a oprit brusc și a ridicat ochii spre mine. Eu am ramas 2 secunde complet blocat, am început să râd, i-am arătat semnul de O.K., am stins lumina, am închis ușa și am plecat. De-atunci îl am pe conștiința pe bietul baiat.

Ar fi trebuit să facă și el cum fac celelalte cupluri care vin prin poli și vor sa se fută. Să vorbească cu portarul. Nu odata mi s-a întâmplat să plec la ore indecente din facultate ( mă mai apucam să instalez câte-un server și fiind cu mașina rămâneam până când ma lua somnul) și să dau peste cupluri prin holul de la EG-uri. Și n-au pe unde să intre la orele alea fară să-i vadă portarul. Sex studențesc… când ai cu cine, ai cu ce și n-ai unde, fii inginer. Alege facultatea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *