Busy

În cazul în care iar o să dispar subit câteva zile nu vreau să vă faceți griji, nu mă extenuez cu munca. Am descoperit “Mass Effect” și m-a prins destul de bine. Astă noapte m-am culcat pe la 3,  azi s-ar putea să fie tot cam așa.

Așa mi-a trebuit dacă m-a mâncat undeva să-mi iau laptop “Starcraft 2 Ready” (sau Capable :P ). Celelalte 2 PC-uri din casă sunt destul de în urmă cu dotările hardware ( Barton 2500+, 1G ram și FX5700 video, respectiv Sempron 2200+, 1G ram și FX5200 video).

În ceea ce privește “Mass Effect” ce să zic, numai de bine. După o cură de Babylon 5 și episoade din BSG așteptate cu sufletul la gură jocul ăsta-i o plăcere.

7 Comments Busy

 1. Lorant

  deci toata lumea se joaca MASS EFFECT .. ii ceva manie noua ? :-/ l-as instala si eu de curiozitate dar m-i cam plin hardu de baduri si nu ma lasa .. ceva detalii despre gameplay ?

  Reply
 2. alexis

  cand a aparut am jucat si eu vreo 2 saptamani, dar dupa am dat de un bug si nu mai puteam sa trec mai departe, oricum devenise si un plic plictisitor.
  vezi sa ii pui ultimul update ;)

  Reply
 3. weasel

  Fain Mass Effect ala, l-am incercat acum cateva saptamani, dar l-am sters dupa 5 min. ca nu am reusit sa trec nici macar de prima incapere. Fie era bug, fie era prost crack-ul (viva los torrentos), fie am fost eu prea prost sa-mi dau seama ce trebuia sa fac. Era si vreo 2 noaptea si eram cam sleepy la momentul respectiv, asa ca e destul de plauzibila ultima varianta.

  Reply
 4. nexus

  Jocul mi s-a parut superb. Daca ai stat pana la 3AM, nu cred ca e cazul sa te intreb daca ai “rezolvat” problema cu harta blank. In situatia putin probabila ca nu ai rezolvat, se gaseste solutie “pe net”. :-”

  Bug-uri care mai apar:
  – se blocheaza jocul (restart);
  – se blocheaza arma (inchizi si pornesti iar jocul).

  Din nou, daca nu ai constatat, sa nu vinzi/distrugi chestiile de montat pe arme pentru ca se cam “raresc” mai tarziu in joc.

  In functie de “sursa” jocului, poti sa joci si Bring Down the Sky.
  http://masseffect.bioware.com/galacticcodex/bringdownthesky.html

  Mi-a placut si melodia din joc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *