Cerf 2008

Nu fac “review” la Cerf 2008. Nici nu m-am dus. Și din ce-am aflat de pe la cunoscuți nici n-o să mă duc.

Prin liceu mă duceam la CERF ca să aflu noutățile în domeniu și să salivez la tehnologia de acolo. Pentru salivat la gagici pe vremea aia exista SAB-ul (Salonul Auto București). Încet încet diferența s-a estompat. Gagicile au apărut și la CERF totul culminând cu expoziția de țâțe goale de acum 1-2 ani. Din punct de vedere al noutăților tehnologice lucrurile au rămas ca acum mulți ani. Cu alte cuvinte “noutățile” noastre sunt apărute acu’ ceva vreme p’afară.

Eh, totul până anul ăsta. Din ce-am auzit, anul ăsta-s mai săraci ca oricând. Și nu numai la materialele expuse ci și la calitatea bulănoaselor care-ar trebui să atragă geek-ul către standurile firmei.

Din pozele văzut doar fetele de la Eset mai arată câte-o bucățică de piele p’acolo. Restul, chiar dacă-s drăguțe, sunt îmbrăcate ca la mânăstire. Păcat. Dacă tot n-aveau chestii interesante măcar să ne clătim și noi ochii.

6 Comments Cerf 2008

 1. nexus

  Si eu cand am aflat de CERF m-am gandit sa ma duc. Dar asa (cu sperante de mai bine) am mai fost de vreo doua ori si a fost o porcarie.
  Nu am vazut nimic sa merite banii si timpul.
  Iar fetele de acum 1-2 ani erau alea de la Gigabyte daca nu ma insel.

  Reply
 2. SAF

  Mai tineti minte vremurile cand mergeam la CERF sau la IFABO pentru ca erau singurele locuri unde ne “permiteam” sa ne dam pe net? Pe-atunci nu erau gagici la standuri si ne simteam bine uitandu-ne la produsele la care venisem sa ne uitam.
  Nu zic, unele fete sunt chiar dragute, dar ce legatura au cu “computers and electronics”?

  Reply
 3. Znuff

  Hai s-o luăm altfel… Acum câțiva ani nu ne permiteam să stăm așa de mult timp pe net, nu aveam RSS, nu existau atâtea site-uri de tehnologie precum endgadget, gizmodo etc. și normal că, practic, eram mai proști.

  Acum nu mai au ce arăta ăia la CERF pentru că noi deja știm cam tot ce apare în domeniu dinainte să vină gigeii cu bulănoase la expoziție.

  În schimb… nu poți spune același lucru despre expozițiile de afară (CeBIT etc.), unde se introduc produse noi și inovatoare. Noi oricum citim despre ele…

  Reply
 4. Meekuu

  Cam aia vroiam și eu să zic. Dar spuneam și că poate m-aș mai fi dus doar să-mi clătesc ochii dac-aș fi avut la ce. Dacă nici tehnologie nu e și nici bulane…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *