Comisia va cerceta

fanshitDe fiecare datâ când, vorba englezului, “shit hits the fan” pe la noi prin țară apare câte-o comisie care să pipăie, sa guste, să miroasă și să întoarcă pe toate părțile rahatul respectiv.

Excepție nu face nici accidentul din Muntenegru. Da, acum apar comisii care cercetează și acum va fi verificată firma de transport. Călătorii care folosesc microbuze și autocare pentru transportul prin țară stiu foarte bine modul în care funcționează o astfel de firmă.  Și nu de puține ori le vedem cum gonesc pe șoselele patriei, cum depășesc aiurea cum se grăbesc șoferii să ajungă la destinație. Dar controalele care se fac (sau ar trebui să se facă) în mod obișnuit pe la firmele de transport sunt rezolvate rapid c-o spăguță pur românească iar treaba merge în continuare.

Și comisia e făcută doar de ochii proștilor. Apropos, știe cineva rezultatul comisiei ăleia care-a cercetat buba de la RoTLD de anul trecut din noiembrie ?

6 Comments Comisia va cerceta

  1. Gheo

    Nici maimutele de serviciu, care apar ritos in fata camerelor la fiece eveniment de impact, nu sunt de neglijat. Ca sa-si afiseze compasiunea, cica. Compasiunea pentru imaginea lor, probabil.

    Reply
  2. Ovi Olaru

    Nu uita că trăiești în România, țara lui Papură, adică unde totul merge prost, asta pentru că România e o țară de tâmpiți.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *