Comunicăm cu curul

Înainte de toate, da, e intenționată cacofonia din titlu.

Se dă un comunicat de presă (probabil, sper), preluat de un site destul de cunoscut. Hai să-i spunem “metrozaur.ro”.  Prin care se anunță deschiderea unui cinematograf în complexul comercial Auchan din Titan.

Prima linie din “știre” sună cam așa : “Primul multiplex din Bucuresti se va deschide vineri, 19 septembrie, in Complexul Comercial Auchan Titan.” (screenshot pentru posteritate)

multiplex1

Primul multiplex din București ? Sfinte căcat, au inventat ăștia călătoria în timp și ne-am întors în urmă cu 10 ani. De ce pula calului insistă ăștia să înceapă comunicatele de presă pentru fiecare căcat pe care-l lansează cu “primul căcat lansat pe Terra” nu înțeleg.  Pică nițel cam prost pentru ei să spună “primul rahat cu urme de semințe de pepene verde lansat astăzi, pe trotuarul din dreapta de pe bulevardul Liviu Rebreanu” așa că insistă în prostie.

Nu e primul multiplex din București, nu e nici măcar primul din Complexul Comercial Auchan. A mai fost un Starplex pe acolo acum câțiva ani și a dispărut. Clienților li se rupe dacă ăștia care vin cu noul multiplex sunt indieni (da, eu am avut măcar bunul simț să mă informez înainte de-a scrie ceva) sau italieni (vedeți, m-am informat și despre ăia care erau înainte).

Ăia care citesc știrea vor să afle dacă au IMAX (n-au, să stea liniștiți), cam care vor fi prețurile și eventual dacă ultimele rânduri din cinematograf permit o mică babardeală în cazul în care filmul e prost. Cam atât.

8 Comments Comunicăm cu curul

 1. Mihai Rosu

  Am sa trec sa vad minunea. La Starplex nu am ajuns ca ori erau filme proaste ori erau prea multe proaste cu insotitori la coada la bilete.
  Stii cumva cum se numeste (imi este lene sa caut :) )?

  Reply
 2. Vlad

  Primesc ieri un mail de la o sala de sport care imi povestea cat de fain e acolo pentru mine si familia mea. Foarte misto, doar nu zicea nicaieri adresa pravaliei si nici link nu isi dadeau singuri. Un om care sta in Militari si lucreaza la Victoriei sigur va fi incantat sa vina la Piata Muncii la sala si piscina…

  Reply
 3. cartus

  Ii zice Cine Grand Titan…avand in vedere ca mai exista un Grand Cinema, ma intreb de unde lipsa de imaginatie in alegerea numelui?
  Chiar nu stie nimeni sa aleaga un nume complet diferit de cele existente? Sau e marketing facut pe genunchi de proprietar?

  Reply
  1. Radu

   Nimic Bollywood (având în vedere că-s indieni) ? Ahh, sunt dezamăgit. Aveau un target perfect în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *