Congresul PSD

Azi am avut “șou” la TV. Extraordinarul congres al PSD și discursurile candidaților la funcțiile de conducere. 

Foarte amuzant și educativ totodată. Discursul lui Geoană s-a axat pe “dușmanii poporului, mafia portocalie” care a luat ciolanul din mâna PSD-ului și i-a lăsat fără funcții babane. Vai, săracii PSD-iști din provincie, asupriți de caracatița portocalie. Tiranul Băsescu și clica lui sunt de vină pentru toate nenorocirile din țara asta. Că când (nu săriți că am cacofonit-o intenționat) o să vină PSD-ul la putere o sa crească pensiile, salariile, o să scadă impozitele și o să dea drumul câinilor cu covrigii în coadă și toți bețivii o să se pișe lapte și miere. Că trebuie să stea uniți și să ajungă din nou la putere. Din sală, aplauze puternice și ovații.

Urmează Oprescu. Începe să critice conducerea PSD-ului, mafia și în general, toate chestiile rele și adevărate. Din sală, huiduieli și urlete. Cum sărea un pic în registrul “mafia portocalie care ne fură pe față” cum lumea începea să aplaude. Cum revenea la critici cum începeau să huiduie iar. 

Îmi dau seama ce frustrați tre să fie ăștia de la PSD că nu mai apucă și ei un contract ca lumea și nu mai pot să se joace cu fonduri de investiții. Groaznic. Săracii.

Hai cu anticipatele alea mai repede până nu mor toate babele și ajung ăștia să ia sub 5%.

1 Comments Congresul PSD

  1. wishmaster

    Da-i dreq pe toti demagogii astia de la noi… stau si se balacaresc la tv sau in fata presei de nu mai pot, iar duminica stau si se scarpina reciproc pe burta dupa un gratar. Daca s-ar face macar pe jumate pe cat se promite, ar fi bine. E pacat ca Tariceanu e un om destept, dar sta la mana altora, dar mai pacat e ca, in marile campanii electorale, suntem mintiti frumos si poate speram ca, poimaine sau saptamana viitoare, sa fie mai bine. N-o sa fie niciodata asa, pt ca in 4 ani nu prea au ce face si se gandesc “ce sa fac? sa iau pt mine sau sa dau altora?”, raspunsul il stiti. Iar daca ar sta mai mult de 4 ani, ar fura mai abitir in periaoa aia. ROmania noastra

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *