Cam acum 2 săptămâni am pus Poll-ul de pe prima pagina din sidebar. Deh, sunt curios de ce vine/revine lumea pe aici. N-au răspuns decât 17 persoane dar deja se văd rezultatele.

Întrebarea poll-ului este :

De ce îmi faci trafic ?

Iar variantele de răspuns sunt :

* Că-mi place cum scrii.
* Că ești un dobitoc da’ nu mă pot abține.
* De plictiseală.
* Ca să-ți dau click pe ads să scoți și tu bani de-o bere, amărâtuleâ€Â¦

Îmi pare bine dacă oamenii votează primele 2 variante (da, chiar și-a doua). Mi se fâlfâie dacă mă consideră cineva dobitoc. Atâta timp cât revine p’aici am șanse ori să-i schimb părerea ori să-i demonstrez ca are dreptate. Dacă nu se poate abține atunci înseamnă că sunt la fel de bun ca o emisiune de-a lui Dan Diaconescu cu Bahmuțanu și Prigoană divorțând în direct. Bun și-așa….

Ultimile 2 variante de răspuns sunt cele mai nasoale din punctul meu de vedere. Dacă mă vizitează cineva “din plictiseală” atunci înseamnă că nu-i un cititor zilnic (în afara cazului în care n-are nimic de făcut p’acasă și se plictisește rapid și des). Ultima variantă înseamnă că cititorii respectivi își închipuie un sysadmin jerpelit cu un carton murdar în mână pe care scrie “Need Money for Beer, Pot and Hooker”.

În concluzie, acum aveți ocazia să criticați sub forma unui comentariu tot ce doriți legat de blog. Promit că nu cenzurez și nu moderez nimic. Chiar și papagalului cu IP de Antenă îi voi lăsa comentariu public (după ce-l scot din spam unde ajunge de obicei).  Așa că, go on…