Self-esteem – Improved

E deja a doua oară când, cu ajutorul mass-media îmi îmbunătățesc “self-esteem”-ul din cauza blog-ului. Prima oară a fost când Mircea Badea a atacat în stilul caracteristic un post de pe aici după ce-a luat link-ul din blogroll-ul lui zoso. Din cauză că respectul meu pentru MB tinde spre 0, am avut acea mândrie pe care o are oricine atunci când se trezește atacat de un ratat.

A doua oară a fost azi când mi-am văzut jucăria în numărul din martie al revistei FHM. De data asta a fost o experiență extrem de civilizată. Am fost contactat, mi s-a cerut acordul în prealabil. Chestii de bun simț de care papagalul mai sus-menționat nu este capabil. Eh, și-l iert pe autorul articolului pentru că n-a luat în seamă micul meu request. Am răspuns că :

“Atâta timp cât e o țâță în apropierea blogului meu cum naiba să nu fiu de acord.
Serios vorbind, nu am nimic împotrivă. Și apreciez faptul că-s anunțat înainte.”

Și nu numai că nu-i nici urmă de țâță, nu-i nici o gagică pe-o rază de 2 pagini. Yuck. :D În schimb, mă lăfăi în compania lui Blegoo și-a lui Tudor Chirilă (aș putea să mă laud că-s fix deasupra lui Tudor Chirilă da’ s-ar putea interpreta). Măcar asta-mi garantează câteva cititoare dintre fanele lui Chirilă (alea sensibile și ușor de dat pe spate).

În altă ordine de idei, de’acu o să fiu mai zgârcit cu semnăturile. Autografele se dau doar fanilor adevărați iar studentelor n-o să le mai semnez diplomele ci o să le dau cu markerul direct pe piept. Că’s vedetă, ce pălăria mea…

Ah, am făcut și-o poză cu mobilul da’ n-o s-o postez aici. Ceva legat de drepturile de autor & stuff. Va trebui ori să mă credeți pe cuvânt, ori să cumpărați revista.

P.S.  Cer erată în numărul viitor. Să se precizeze că-i “Sys Admin” nu “Sis Admin”.  Ntz, ntz, greu cu documentarea… :P

5 Comments Self-esteem – Improved

 1. Gogu Kaizer

  Zic, sorry din nou pentru faza cu “sis” in loc de “sys” :D. Aia a fost mah bad. I has will be rectificating dis soon.
  La faza cu țâța sunt la fel de contrariat ca si tine, dar s-a vrut neaparat printscreen la blog :(

  Reply
 2. Fuzzy

  …nici revistele de lifestyle masculin nu mai sunt ce au fost.
  Nu cumva au vrut să bage printscreen cu blogul din cauză ca nu au fost suficiente poze cu țâțe pentru luna asta?

  Reply
 3. Blegoo

  Aia cu “sis” e de neiertat! :)
  Cred ca Gogu a facut-o intentionat…”sissy”, alea… :)
  BigLazySissyAdmin… lol
  Felicitari…desi meritai oricum.
  Offtopic: bah, nu e voie sa scanezi pagina si s-o pui pe bloaga? Ce dracu’…asta nu e democratie ro, zic. :) Ce, nu mai e voie sa furam?! Neconstitutional, zic. Antipatriotic, alea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *