E deja a doua oară când, cu ajutorul mass-media îmi îmbunătățesc “self-esteem”-ul din cauza blog-ului. Prima oară a fost când Mircea Badea a atacat în stilul caracteristic un post de pe aici după ce-a luat link-ul din blogroll-ul lui zoso. Din cauză că respectul meu pentru MB tinde spre 0, am avut acea mândrie pe care o are oricine atunci când se trezește atacat de un ratat.

A doua oară a fost azi când mi-am văzut jucăria în numărul din martie al revistei FHM. De data asta a fost o experiență extrem de civilizată. Am fost contactat, mi s-a cerut acordul în prealabil. Chestii de bun simț de care papagalul mai sus-menționat nu este capabil. Eh, și-l iert pe autorul articolului pentru că n-a luat în seamă micul meu request. Am răspuns că :

“Atâta timp cât e o țâță în apropierea blogului meu cum naiba să nu fiu de acord.
Serios vorbind, nu am nimic împotrivă. Și apreciez faptul că-s anunțat înainte.”

Și nu numai că nu-i nici urmă de țâță, nu-i nici o gagică pe-o rază de 2 pagini. Yuck. :D În schimb, mă lăfăi în compania lui Blegoo și-a lui Tudor Chirilă (aș putea să mă laud că-s fix deasupra lui Tudor Chirilă da’ s-ar putea interpreta). Măcar asta-mi garantează câteva cititoare dintre fanele lui Chirilă (alea sensibile și ușor de dat pe spate).

În altă ordine de idei, de’acu o să fiu mai zgârcit cu semnăturile. Autografele se dau doar fanilor adevărați iar studentelor n-o să le mai semnez diplomele ci o să le dau cu markerul direct pe piept. Că’s vedetă, ce pălăria mea…

Ah, am făcut și-o poză cu mobilul da’ n-o s-o postez aici. Ceva legat de drepturile de autor & stuff. Va trebui ori să mă credeți pe cuvânt, ori să cumpărați revista.

P.S.  Cer erată în numărul viitor. Să se precizeze că-i “Sys Admin” nu “Sis Admin”.  Ntz, ntz, greu cu documentarea… :P