Iar cu eMag…

Deja voi, cei care dați p’aci mai des, știți slăbiciunea mea pentru eMag. Nu vreau să fie interpretată greșit. Nu le caut nod în papură de fiecare dată. Doar că aș vrea să fie mai orientați spre clienți decât spre bani. Și aș mai vrea să nu mai încerce să prezinte lucrurile bune și pe cele rele să le bage întotdeauna sub preș. Mă bucur că au înțeles după atâția ani că o comunitate creată în jurul unui forum poate să-ți creeze o imagine (de obicei proastă). Modul în care folosesc ei forumul este un exemplu nefericit de “așa nu”. În primul rând forțează niște reguli destul de stricte și au o cenzură puternică. În al doilea rând, în momentul în care un client semnalează o problemă reală (vezi aia de mai jos cu rucsacul de laptop) apare imediat un reprezentant eMag care face tot posibilul să te convingă că nu există de fapt nici o problemă. Totul este în imaginația ta. Dacă nu înțelegi de prima oară, gata, ești scandalagiu și ești luat în primire de alți câțiva reprezentanți eMag și mica gașcă deja formată de fan-boys cu mult prea mult timp liber la dispoziție.

Din păcate, deși eMag-ul se vrea și își promovează o imagine cât mai corporate și de companie cât mai serioasă, pleiada de bâlbe n-o prea ajută. Zicala cu gardul vopsit este cât se poate de potrivită.

Și hai să pun ultima bâlbuță a lor. Observați greșeala din poza de mai jos :
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Și apropos de “bla, bla-ul” cu blogul și prezentarea eMag drept o “corporație matură”, Lucian Condruz este nenea care, la faza cu rucsacul de laptop cadou, posta pe forum următoarea replică :

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Trecând peste modul de exprimare, nu-i așa că este o opinie care dovedește că autorul ei (reprezentantul unei corporatii mature) este o persoană matură ?

6 Comments Iar cu eMag…

 1. faithless_soul

  :D E interesant ghidul de alegere al procesorului dar mie mi-a atras mai mult atentia aruncarea de virgule aiurea. Parca e mai grav ca cine le scrie comunicatele nu stie sa se exprime decat un copy/paste gresit.

  Daca tot suntem la magazine online treci pe la MediaDot intr-o dupa-amiaza/seara sa vezi acolo profesionalism.

  Reply
 2. nexus

  Eu raman la ideea mea: cat profesionalism sa aiba un individ care recomanda un rucsac de laptop (luat, in mod uimitor, PENTRU un laptop) ca si accesoriu de agatat fete sau carat caiete???

  Boala majoritatii firmelor in ascensiune la noi – cum au urcat putin, cum se duce dracului toata relatia cu fraierii care cumpara.

  Reply
 3. yoshi656

  Penibila faza cu fetele care intorc capul pe strada.. :D
  Pe langa toate astea, Emag are probleme cu livrarea: mie mi-au livrat niste boxe 2.1 cu 3 zile intarziere fata de termenul stabilit.
  Daca stiam de la inceput cat se asteapta, le luam eu in prima zi de la sediul lor chiar daca trebuia sa le car in brate.

  Reply
 4. bastylica

  Si eu sunt de parere ca e deplasata faza cu fetele. Probabil acest domn nu are o asemenea pereche si vroia sa-si faca si el rost de un asemenea rucsac pentru ca pune mana pe o fata “care intoarce capul” dupa un rucsac “in care nici nu se vede ca e un notebook”. Eu mi-am cumparat un CaseLogic pentru laptop si sunt foarte multumit de ea. O am de aproape un an si inca nu s-a ros/rupt/decolorat cu toate ca a trecut prin toate conditiile.

  Reply
 5. iLL

  Ei bine de ceva vreme mi-am scos procesorul de pe o placa de baza nefolosita si am inceput sa fac fotografii cu el. Am lasat deoparte 350D-ul ca nu aveam obiective destule pentru el. Emag multumim pentru idee. U SUCK! Comentariile de pe forum ale lui nenea Lucian dovedesc profesionalismul dansului. Sa iti indesi tu laptopu in un rucsac bre!

  Reply
 6. TTL

  LOL!

  Eu sunt cel cariua i-a fost adresat mesajul si nu ca vreau sa le iau apararea, dar cam asa e. Rucsacul s-a mai lasat in timp, evident nu pe cat ar trebui :)

  Oricum, problemele pe care le au nu le au din cauza forumului, ci din cauza angajatilor prost platiti de la service si de la vanzari.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *