De unde-mi vin cititorii

În ultima vreme am primit vizite din cauza clipului “Chasers War on Everything…”. Diverse forum-uri, liste de mail, mail-uri, mesaje YM și alte blog-uri au pus adresa clipului. Cea mai haioasă e prezența în lista referrer-ilor a unei liste de discuții de pe .cn ( China), Chinese Undergraduates in the United States.

Evident, toate comentariile se învârt în jurul ideii “Cât de proști sunt americanii…”. E frumos să vezi paiul în ochiul altora dar ar fi și mai frumos dacă v-ați uita la exemplele de prostie crasă din jurul vostru. Exemple care pot fi văzute în fiecare zi și fără cameră de filmat și editare video după. Acordați un moment de atenție la discuțiile din mijloacele de transport în comun, uitați-vă la televizor sau, dacă țineți neapărat să fiți înconjurați de monumente de prostie și nesimțire, mergeți într-un mall. Și arătați-i și pe ei cu degetul. Poate se simt.

Încep eu cu un exemplu auzit acum ceva vreme într-un autobuz plin din București. 2 puști pe la 15-16 ani discutau serios :

Puști_1: Ai auzit bă ce vor ăștia să mai facă ?
Puști_2: Ce băh ?
Puști_1: Cică vor să facă canal între București și Dunăre și să facă Bucureștiul port la Dunăre.
Puști_2: Aide băh lasă-mă cu d’astea…
În momentul ăsta se bagă în discuție un moșulică care nu mai rezistă și zice :
Moș: Canalul Dunăre-București l-a început Ceaușescu mă copii și poate-l și termina dacă nu-l împușcau ăștia. A făcut și portul.
La care puștii încep amândoi, aproape în cor :
– Lasă-ne bre tataie cu Ceaușescu al tău…

Asta apropos de ignoranță. De aia recomand puștimii care-l apreciază azi pe Vadim și pe Becali să pună mâna și să deschidă o carte de istorie ceva. Nu de alta dar ignoranța te pedepsește mai târziu.

1 Comments De unde-mi vin cititorii

  1. Matei

    hehe…ca bine zici…imi place tonul si unghiul de abordare pe care le-ai avut in post. Asa si e…ignoranta te ajunge din urma…da lasa ca poate vine bekaly si scoate niste euroi ca sa o mituiasca…nice blog! keep up!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *