M-am mutat din Militari, Sectorul 6 de circa 1 an. Cartea de identitate a rămas în schimb pe adresa de acolo. Astăzi am bătut Bucureștiul de la un cap la celalalt cu un singur scop. Să mă duc să votez. Ai mei nu erau în București deci nu m-am dus nici măcar în vizită. În concepția mea, faptul că am votat îmi dă dreptul să-mi exprim nemulțumirea și opiniile referitoare la cel ales ca primar. Nu l-am votat pe Oprescu din motive evidente celor cu bun simț și cu o urmă de creier rămasă.

Chiar, hai să punem pariuri să vedem cam în cât timp ziceți că va reveni “independentul” Oprescu în echipa de aur din PSD.

Faptul că Oprescu a câștigat alegerile în București are implicații extrem de scârboase în politică. Înseamnă revitalizarea lui Iliescu, înseamnă revenirea echipei de aur 2000-2004, înseamnă bătaie murdară și nasoală în alegerile parlamentare, înseamnă încă-un scuipat aruncat cu zâmbetul pe buze de Ilici fix pe fruntea noastră fix la 18 ani după 13-15 iunie ’91.

Revenind la votat, spuneam că abțibildul ăla nenorocit de pe cartea de identitate îmi dă dreptul să comentez. Cei ~80% din bucureștenii cu drept de vot din capitală care nu și-au mișcat curul astăzi câteva străzi au dreptul s-o sugă următorii 4 ani. Faptul că nu s-au prezentat la vot nu transmite nici un mesaj în afara unui sictir generalizat vis-a-vis de rolul lor în societate.