Zvonuri, confirmări

Una din IT – worldwide și una din politică – mocirla de la noi (auzită sub formă de zvon acu’ ceva vreme, acum confirmată).

Cică Microsoft ar cam vrea să cumpere Research In Motion (RIM aka producătorii BlackBerry). De fapt, din cauza crizei mondiale, acțiunile RIM cam dau cu nasul de pământ iar cei care-și freacă cel mai abitir mâinile și zâmbesc pe sub mustață sunt fix cei de la Microsoft.

Asta că tot am scăpat de-o instalare de Blackberry Enterprise Server cu Microsoft Exchange pe la un client și chiar mă întreba cineva “De ce Exchange ?”. Pentru că este cel mai bine suportat. De aia. 

A doua e mai mult o ghicitoare. Ia să vedem dacă ghiciți cine candidează în toamna asta la senat în Ilfov. Hai că nu-i greu, nu cred că mai există cineva cu mail în România să nu primească spam de la strămoșu’ papei.

5 Comments Zvonuri, confirmări

 1. Un roman in Canada

  De ce cumpara Microsoft Research In Motion? Pentru ca pot!
  Viziunea mea:
  1. Microsoft cumpara Research In Motion
  2. Microsoft cumpara Yahoo
  3. Google cumpara Microsoft
  Diabolic? Vom vedea…

  Reply
 2. TheBride

  tare asta cu urbanu’:)))) ma rog, era de asteptat. trebuia si spamul ala sa aiba un scop si sa ii creeze un brand:))) tare. cea mai buna gluma pe care am citit-o astazi. mai tare decat cea cu “globu'” lui becali.

  Reply
 3. ABS

  Da… acum am dat si eu undeva de o lista partiala cu candidatii in Ilfov.
  Urban candideaza in colegiul 2 Ilfov, adica unde votez. Asa ca PAPA PD-L, AI PIERDUT UN VOT DE LA MINE!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *