Drogurile îți schimbă destinația

Ce mișto e să faci campanii sociale pe banii statului. Angajezi o agenție de publicitate și rulezi o gălăgie de bani pentru câteva bannere cretine împrăștiate pe Valea Prahovei. Și să-mi bag picioarele dacă nu stai să te gândești după aia că toți ăia implicații în căcatul ăsta sunt proști făcuți grămadă dacă nu s-au gândit că mesajul campaniei este cel puțin idiot.

Bineînțeles în frunte cu copywriterul ăla care în mod sigur a tras pe nas legale în timpul facultății, altfel nu-și fractura în halul ăsta bruma de inteligență.

Da’ poate vă întrebați ce am eu cu mesajul și cu campania asta socială. Păi ia hai să vedem.

Ați petrecut un weekend mișto la munte. Ați băut, v-ați distrat, v-ați dat pe pârtie, ați făcut sexuleț în camera de hotel, iar ați băut și după 3-4-5-6-7 zile d’astea plecați spre casă.  Oameni responsabili vă întoarceți la modul de viață căruia i-ați pus temporar pauză.

Vă suiți la volan și pe măsură ce mașina toacă kilometrii rămași până acasă încep să se adune gândurile. Vă întoarceți la un serviciu nașpa, într-un oraș de căcat după câteva zile în care ați reușit să uitați de tot și toate. Vă întoarceți la muncă. La futai (de data ăsta nu ăla care vă place). Vă întoarceți la taxe, facturi, impozite. La grijile zilei de mâine.  La copilul lăsat să urle cu socrii. La socri. Sau și mai rău, înapoi la nevastă.

Și brusc privirea încruntată vede un panou. Panoul pus de Agenția Națională Antidrog și Prefectura Prahova. Panou pe care, cu litere mari, sunt scrise cuvintele salvatoare “Drogurile îți schimbă destinația !”.

Mă întreb cu cât au cotizat dealerii de iarbă pentru reclama asta…

6 Comments Drogurile îți schimbă destinația

 1. nexus

  Cat va dura pana va “picta” un “ya, man…” pe toate panourile? :)) (Imi amintesc de reclama cu “tarife mici” devenita “tarfe mici”.)

  Reply
 2. Gheo

  Mesajele alea instiga la anarhism, dat fiind publicul tinta, mai bine scriau niste bancuri scurte cu drogati defecti in cap.

  Reply
 3. decorative

  S-au platit multi bani dar campania a fost gandita de unu’ pe wc timp de 5 minute ca restul erau ocupati. Si ailalti cand s-au oprit din piscotareala si l-au ascultat pe baiatu’ cu ideea au zis : Genial, acum chiar ne meritam cei 2230293245873 Lei din taxe si impozite pe care doar fraierii din IMM-uri le platesc pe de-antregul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *