Ffox 3 ftw

ffox3

19 Comments Ffox 3 ftw

 1. latest-mtv

  Mai scoata din plugins,sigur ai cateva…care “rup” totul…cred ca si eu am ajuns la un gb cu firefox 2,cu firefox 3 sunt merge la 250 mb

  Reply
 2. Meekuu

  Am doar vreo 3-4 plugin-uri, nici unul care sa faca atatea ravagii. Pagini deschise aveam putine, mult mai putine decat am in mod normal. Ceva o luase razna urat de tot si de aia urca atat. Pana la urma si-a revenit dar n-am reusit sa-i dau de cap si sa aflu de la ce facea asa.

  Reply
 3. katmai

  ff3 suge cu succes. eu folosesc toate aplicatiile pe flash. ca sa fiu mobil, si sa pot folosi orice comp ca si cum as lucra pe al meu. cand am bagat ff3 n-am mai putut sa folosesc flashu. adica pot. daca astept 2 3 minute cand deschid cate o pagina. acuma vad si eu ca IE nu e that bad. o sa imi cumpar un flash mai rapid eventually dar … it totally sucks.

  Reply
 4. Fuzzy

  Ia fa matale un experiment: descarca si ruleaza FF3 cu aceleasi pluginuri si pagini incarcate si pe Linux (live DVD e ok pentru cei slabi de inger ) si revin-o cu un TOP.
  Apoi mai vorbim.

  Reply
 5. theheartcollector

  Now that’s kool :D

  Inca n’am reusit sa il busesc in halul asta. Totusi, incearca sa nu dai right click pe un flash ;)

  Reply
 6. claudiu

  in mod normal, f3 cu cateva pluginuri si 10 tab-uri deschise nu-ti i-a mai mult de 150-200 de mega, iar procesor 5-7 %. vezi daca nu e cumva de la combinatia cu antivirusul. la mine cu avira imi dubla consumul de resurse. cu kaspersky are valorile de mai sus.

  Reply
 7. enzo

  si eu am scris despre asta mai demult. nu doar versiunea 3 manca asa multe resurse, si cele precedente.
  Opera e un pic mai ok in privinta asta.
  off topic :
  – a incercat cineva safari pe VISTA ? :) .

  Reply
 8. E-nigma

  ala e win98? :)) da, FF3 pe Linux vad ca sta cuminte de vreo sapt (18 taburi) dar pe win mai pateam minuni gen 500M ocupati si procesor full o perioada..

  Reply
 9. sasecincisase

  Poate asa se invata toti “aplaudacii” sa nu mai laude Firefox. Eu m-am saturat de toate probleme lui si acum sunt pe IE. Nu zic ca e perfect dar e ok.. :P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *