Concurs

Revin în forță cu un concurs. Nu de tricouri ude (aș vrea eu) ci de creiere încinse.

Concursul este organizat în parteneriat cu cei de la Axigen și este adresat sysadminului din voi. Cu alte cuvinte, puneți-vă inner-sysadminul la treabă și puteți câștiga. Ce ? O licență Axigen Office Discount :

– 1 domeniu, 15 căsuțe de mail

– server SMTP/POP3/IMAP

– server, interfață web

– groupware, calendar

– suport tehnic gratuit 24x7x365 și mentenanță software 1 an

Mai multe detalii despre produsele Axigen găsiți pe site-ul lor.

Ce trebuie să faceți ? Să scrieți un tutorial, un howto legat de IT, preferabil chestiuni de administrare. Sistemul de operare nu contează atât de mult la fel cum nu contează nici serviciul/aplicația aleasă. Tot ce contează este stilul și calitatea informațiilor.

Și-acum să discutăm despre chestiunile administrative. Pentru a participa la concurs trebuie să folosiți formularul de la sfârșitul acestei pagini pentru înscriere. Un mail cu numele/nickname-ul este suficient. Termenul pentru înscrieri este 2 saptamani. După terminarea înscrierilor concursul va dura 30 de zile. Timp de 30 de zile aștept tutorialele scrise de voi (fie că-mi trimiteți link-uri, fie că-mi trimiteți tutorialele pe mail). După o scurtă dezbatere voi anunța câștigătorul. Pe lângă premiul oferit de Axigen câștigătorul va primi și o propunere de colaborare într-un proiect online.

Cam asta ar fi. Ce ziceți ? Vă băgați ?

9 Comments Concurs

 1. rpetre

  Desi suna bine, bariera mica de intrare si payofful… slabut, nu am mari sperante privind calitatea materialelor adunate. No offense pt. Axigen, dar nu vad cum cineva cu suficienta experienta pentru niste materiale interesante s-ar lasa momit de un premiu de genul asta.

  Reply
 2. Meekuu

  Tutorialul ar trebui scris în primul rând pentru plăcerea de a ajuta pe altcineva.
  Mă gândeam de ceva vreme să organizez un concurs de genul ăsta iar acum Axigen mi-a oferit prilejul s-o fac. Premiul, așa cum e el, se potrivește perfect cu tema concursului.

  Reply
 3. nexus

  (Plin de entuziasm si dorinta de a ajuta aproapele…)
  Dar totusi nu se putea un concurs de tricouri ude?
  Ca dupa nu vine nimeni sa mai intrebe totusi ceva (desi tu traiesti cu impresia – falsa – ca ai detaliat tot ce se putea…).

  Reply
 4. Eugen

  O mică întrebare. Ceea ce scriu eu pe tâmpenia mea de blog se califică pentru concursul acesta? De nu, scuze de timpul pierdut.

  Reply
 5. Programare Sociala

  Heh, that’s hard. :)

  Daca mi-as fi facut tutoriale micute sau as fi luat notite de fiecare data cand ma chinuiam sa instalez cate ceva pe server, poate acum eram cu materialele gata facute pentru concurs. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *