Revin în forță cu un concurs. Nu de tricouri ude (aș vrea eu) ci de creiere încinse.

Concursul este organizat în parteneriat cu cei de la Axigen și este adresat sysadminului din voi. Cu alte cuvinte, puneți-vă inner-sysadminul la treabă și puteți câștiga. Ce ? O licență Axigen Office Discount :

– 1 domeniu, 15 căsuțe de mail

– server SMTP/POP3/IMAP

– server, interfață web

– groupware, calendar

– suport tehnic gratuit 24x7x365 și mentenanță software 1 an

Mai multe detalii despre produsele Axigen găsiți pe site-ul lor.

Ce trebuie să faceți ? Să scrieți un tutorial, un howto legat de IT, preferabil chestiuni de administrare. Sistemul de operare nu contează atât de mult la fel cum nu contează nici serviciul/aplicația aleasă. Tot ce contează este stilul și calitatea informațiilor.

Și-acum să discutăm despre chestiunile administrative. Pentru a participa la concurs trebuie să folosiți formularul de la sfârșitul acestei pagini pentru înscriere. Un mail cu numele/nickname-ul este suficient. Termenul pentru înscrieri este 2 saptamani. După terminarea înscrierilor concursul va dura 30 de zile. Timp de 30 de zile aștept tutorialele scrise de voi (fie că-mi trimiteți link-uri, fie că-mi trimiteți tutorialele pe mail). După o scurtă dezbatere voi anunța câștigătorul. Pe lângă premiul oferit de Axigen câștigătorul va primi și o propunere de colaborare într-un proiect online.

Cam asta ar fi. Ce ziceți ? Vă băgați ?