Geekiness…

Via Bogd (Ubergeek, da’ nu chiar atât de uber cu 88%).

68% Geek

Deci nu prea-s geek. Sau văd doar jumătatea goală a paharului ?

Mi-a plăcut întrebarea referitoare la Firefly (unul din serialele mele preferate). Sunt câteva care nu prea au legatură cu a fi geek sau nu. Cum ar fi cea referitoare la cititul cărților și cea referitoare la metoda de comunicare folosită cu prietenii. Nu de alta dar sunt de părere că a citi o carte (aici mă refer la literatură) nu te face neaparat geek. Dacă m-ar fi întrebat câte pdf-uri de documentații citesc pe lună, eh, era altceva. Cât despre cea referitoare la metoda de comunicare, well, analfabeții de pe IRC/YM/etc. sunt contra-exemplul perfect.

13 Comments Geekiness…

 1. sagesse

  Eu sunt 56% geek. Am greșit fix întrebarea despre Star Trek. Adică nu știu dacă am greșit-o eu, că am verificat pe memory-alpha.org și am dreptate :( Ar trebui să bage o întrebare nouă, “Have you ever corrected the authors of a geekiness test?” :D

  Reply
 2. nexus

  Doar 61%… :( Am “picat”… :))

  1. Nu vad legatura intre beletristica si conceptul de geek. Sa inteleg ca 5 carti gen Coelho citite pe luna te fac mai “geek”? :))
  2. Nu erau Ferengi cu auzul cel mai fin??? (Da, am vazut absolut toate filmele/serialele Star Trek. :)) )

  Reply
 3. sagesse

  Eu am văzut integral doar TNG (&filmele aferente) și VOY + câteva ENT și DS9. Într-un ENT, T’Pol îl roagă pe Tucker să facă nu-știu-ce mai silențios, că vulcanienii au auzul sensibil. Asta am reținut eo.

  Reply
 4. Meekuu

  Păi da, dar vezi tu, ENT se petrece (ca timeline vis-a-vis de serie) înainte de cea prezentă în TNG. Ferengi apar ca rasă de abia în TNG. Deci vulcanienii or fi fost ei până la un moment dat cei mai “urecheați” din serie. Da’ au venit ferengi și le-au luat locul.

  (Vezi, nu-s eu cine știe ce geek da’ stau bine cu logica și cu gândirea de ansamblu’ :P )

  Reply
 5. nexus

  Poate un psiholog (psihiatru??? :)) ) ar ridica niste semne de intrebare legate de cunostiintele noastre destule de bune despre Star Trek. :))
  Dar nu-mi fac probleme – acum “studiez” StarGate ca la TV m-au “pierdut” pe la sezonul 5. Sau era 6…?

  Reply
 6. Meekuu

  Ah, eu am uitat să precizez că n-am văzut decât puține episoade din ENT. Și nici TNG nu e văzut integral (dar e mai “studiat”).

  91% Geek

  I’m fucked.

  La scoru’ ăsta… only by yourself :D

  Reply
 7. sagesse

  Ah, nu-mi aminteam că nu se știa de Ferengi pe vremea ENT. Ar trebui să m-apuc să revăd :D
  Da’ dacă tot suntem riguroși, zice undeva că Ferengi aud mai bine ca Vulcanienii? Sau doar fiindcă i-am descoperit noi mai târliu?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *