Să te ferești de cadourile eMag

Via Bogd am citit ultima dumă eMag. La vânzarea unui laptop Dell cu ecranul de 15,4 inch dau cadou un rucsac în care nu intră laptopul. Mai jos, instrucțiunile reprezentantului eMag în ceea ce privește problema (și evident, link spre forumul lor unde puteți citi toată tărășenia):

Desi e facut pentru notebookuri de 15,4″, rucsacul se “obisnuieste” mai greu cu Dell-ul tau.
Noi l-am probat aici si s-a potrivit. Mai jos instructiuniule:

– introdu notebookul in compartimentul din fata – din pacate numai aici merge (fermoarul larg deschis)
– apoi se trece pe sub fermoar unul din colturile partii superioare a notebookului dupa care treptat, intra si celalalt. (la prima introducere fortezi putin)

P.S. Eu le-aș cam spune ce să-și bage ei “în compartimentul din față”…

P.P.S. După ce-am citit tot topicul mă mănâncă rău să postez un trollism în care să le spun că tot cam așa stă treaba și în cazul sexului anal :

ehe… spunea cineva : “ascultati-l pe cel ce stie si stie ca stie” ; si ascultati-ma si pe mine : rucsacul este unul deosebit , dupa mai multe folosiri nici nu va mai trebui sa il fortati si calitatea lui este foarte buna

3 Comments Să te ferești de cadourile eMag

 1. nexus

  Scuza cu “da pe spate fetele cand merg pe strada” mi se pare ca rezuma intreaga “activitate cerebrala” implicata in alegerea rucsacului.
  Nu l-a testat nici dracu’ de fapt si criteriul de alegere a “cadoului” a fost unul din cele doua aplicate la noi de obicei:
  1 – vroiau sa lichideze stocul, dar nu le lua nimeni
  2 – vroia furnizorul lor sa lichideze stocul si le-a dat la pret de nimic (sau tot pe post de cadou)

  Firma de 2 lei… vechi.

  Reply
 2. Strainu

  Hehe, ce mica-i lumea. Se intampla sa fi lucrat in acelasi birou cu TTL in perioada cand si-a cumparat laptopul respectiv. Saracu’, era cam amarat cand si-a dat seama ca nu intra in compartimentul dedicat. Din cate stiu, pana la urma a gasit o solutie: tine laptopul nitel oblic ca sa intre.
  Dupa parerea mea la Emag s-a stricat totul cand s-au mutat din centru spre periferie… probabil au luat si obiceiurile odata cu spatiul.:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *