Cum să ne gonim clienții

Fix în stilul ălora de la Timișoara cu parcarea îi avem astăzi pe unii din Brașov. Mai precis ăia de la Ceainăria Vis-a-Vis.

Amicul Bogdan a vrut să se ducă sa bea un ceai acolo. Dacă vroia să bea bere probabil mă întreba pe mine și-i puteam recomanda unul din zecile de localuri din Brașov frecventate până acum. Dar nu, Bogdan bea ceai nu bere. Așa c-a vrut la Ceainăria Vis-a-Vis. Și s-a dus într-una din zilele astea înghețate și ajuns în fața ceainăriei a găsit ușa închisă. Neavând la dispoziție decât un număr de telefon la care nu răspundea nimeni s-a cam ofticat. Prin urmare a dat un feedback negativ pe pagina lor de Facebook. Și aici, cei de la ceainărie, în loc de scuze și păreri de rău (că până la urmă se putea întâmpla orice iar Bogdan NU e genul de om care să nu înțeleagă, ba mai mult e genul de bleg care lasă de la el chiar si când nu e cazul), au trântit un soi de “ba pe-a mă-tii”.

Discuția o aveți salvată în screenshot-ul de mai jos sau o puteți găsi pe pagina ceainăriei. Unde NU o să dau link, o căutați singuri că sunteți copii inteligenți. În cazul în care dau pe aici și ăia cu mansarda mai sărac mobilată am marcat cu roșu răspunsul relevant al celor de la Ceainărie.

morons

 

Aș putea să le doresc faliment plăcut da’ cred că se descurcă și singuri fără ajutorul meu…

2 Comments Cum să ne gonim clienții

 1. ABS

  Meh. Iti cumperi ceai varsat (eu am luat si de prin supermarketuri, si de pe net, de la unii cu un nume gen Chadoo, si de la magazinul Whittard of Chelsea din Plaza), iti cumperi infuzoare sau plicuri (filtre), o cana de fiert apa cu reglare de temperatura si iti faci acasa, in general iese ceva mult mai bun decat la ceainarii.

  Mult mai elegant, nu mai dai de mutre acre care nu inteleg ca TU le aduci banii, nu iti fac EI o favoare. Si aia e. Poti sa inviti prietenii la un ceai si un film :).

  Reply
 2. bogd13

  @ABS: agree on all points :) (si da, sunt destul de maniac incat sa fi luat toate cele mentionate de tine mai sus :) )

  Dar la fel ca si in cazul mancarii gatite vs restaurante, uneori preferi ceaiul facut de altii. :) Si o atmosfera placuta + niste boardgames ajuta :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *