Visez sa am un moment “Geoana”. Sa va explic ce-i un moment “Geoana” ? E ala când te culci seara și totul merge într-o direcție clara și te trezești dimineața întrebându-te cum naiba ai ajuns în realitatea asta paralela în care toate-s pe dos de cum erau când te-ai culcat. E un salt într-o noua dimensiune în care totul este guvernat de alte reguli.

Ei cam așa ceva aș dori sa traiesc și eu. Sa ma culc seara în țara asta având în prim-plan circul din ultimele zile de prin presa și sa ma trezesc a doua zi în exact același loc dar sa fiu nevoit sa-mi dau palme ca sa fiu sigur ca nu dorm înca.

Sa nu știu cine-i Nastase, Ponta, Basescu, Vadim, Dan Diaconescu și alții. Sa ma duc la munca zi de zi și sa știu ca banii pe care-i vars la buget nu ajung în buzunarele politicienilor sau și mai rau, ca n-ajung mita electorala. Sa nu existe premizele sa se întâmple circul din ultimile zile. Oamenii politici sa nu alerge dupa diplome pe care sa le atârne în CV ca niște bling-bling-uri de neam prost. Partidele politice sa nu se certe între ele ignorând nevoile cetațenilor.  Știți voi, chestiile pe care le gândim toți aștia din generația mea, cei care-am prins și dictatura lui Ceașescu și pe aia a lui Nastase și pe asta a lui Basescu.

Ei cam asta ar fi momentul “Geoana”. Deși daca stam sa ne gândim puțin logic ceea ce am descris eu mai sus ar fi un “anti-Geoana”. Nu de alta da’ el s-a culcat fericit și s-a trezit într-un coșmar.