Nu-i cu Bruce Willis ci cu mine. Nu-i nici cu aeroport sau clădire de birouri ci cu un balcon amărât de la o garsonieră. Nu-i cu teroriști ci cu vecini și cu firme de geamuri și tâmplărie termopan. Nu se trag gloanțe și nu explodează bombe ci se dau bani și se discută la sânge.

Și momentan nu-i decât un proiect început dar din cauza căruia deja am coșmaruri. Mă și văd în maieu, plin de sânge, călcând în picioarele goale pe cioburile din fața blocului (rămase de la dezafectarea geamurilor vechi din balcon) și strigând “Yippee-ki-yay, motherfucker !!!” către vecinul care în urmă cu câteva minute făcea scandal că fac mizerie ( în timp ce eu încercam să-i explic pașnic că voi face curat ) iar acum tocmai era decapitat de o bucată de sticlă mare.

Acum trecând la lucruri serioase cred că iar o să am aventuri cel puțin la fel de interesante ca cele de vara trecută când am renovat baia. De data asta se dă un balcon de închis cu 14mp de termopan. Cine aia a calului a gândit balcoanele astea ar trebuit spânzurat de coaie de fiecare balcon în parte. Sub 1m lățime (90 cm) și 3,8m lungime la 2,5 m înălțime.  Sticlă de sus până jos și nici n-am posibilitatea de a pune 1m de BCA ceva ca pierd din lățime prea mult. O minunăție de lucrare care o să mă usuce de appx. 5000 lei rapid și făra drept de apel.

După vizite lungi și dese pe la diverse firme am mers până la urmă pe varianta QFort și sper sa nu regret. Dacă o să am meciuri și probleme cu ei jur c-o să-mi optimizez blogul la sânge pentru căutări legate de QFort și-i o sa scriu de ei săptămânal. Momentan au fost cei mai ok și pe la preț/calitate și garanția oferită și pe la ajutorul dat în a desena cât mai optim balconul.

Și sincer mi-e mai multă teamă de certurile cu vecinii idioți decât de ăia. Deși planific să-i anunț din timp pe toți cei de sub mine atunci când va fi momentul și să fac și afișe cu scuze pot să pun pariu că tot o să existe un idiot care să comenteze.

Bun. De mâine trecem și la posturi mai ancorate în IT că tot am intrat într-o perioadă ușor mai calmă.