Dacă e ceva care să mă amuze la guvernul Tăriceanu atunci mă amuză încăpățânarea.

Nu-s bani de pensii ! “BA SUNT !” Și uite c-au mărit pensiile.

Un alt exemplu frumos este într-o știre de pe Mediafax :

Ministrul Economiei și Finanțelor, Varujan Vosganian, a declarat, miercuri, că a devenit o modă abordarea României dintr-o perspectivă negativă și că nu împărtășește punctul de vedere al agenției de evaluare financiară Moody’s și nici scepticismul agenției Fitch, invitându-le să “mai mediteze”.
Agenția de evaluare financiară Moody’s susține într-un raport că unele state din Europa, precum Bulgaria, România, Estonia, Letonia și Lituania, s-ar putea confrunta cu presiuni de reducere a ratingului, dacă deprecierea dolarului va continua, din cauza scăderii competitivității.
“Nu împărtășesc acest punct de vedere și nici scepticismul Fitch. România nu este dependentă de dolar. (…) Se manifestă fenomenul de euroizare. Îi rugăm să mai mediteze. Am observat că a devenit o modă la nivel internațional de a aborda România dintr-o perspectivă negativă. Ori, România a avut anul trecut cea mai mare creștere economică din UE și cel mai mare ritm al investițiilor”, a afirmat Vosganian într-o conferință de presă, răspunzând unei întrebări.

O țin p’alor. “Nu-i adevărat, noi o ducem bine, voi mâncați rahat, mai meditați la asta !”

That’s the spirit !