Revin legat de ce-am scris AICI.

De data asta o să folosesc un cadru mai larg ca să adune mai multe. Prima e legată tot de accidentul lui Orban. Cât de proști ne crede Orban dacă și după rahatul ăla de decizie a procurorilor apare în fața presei și zice că e nevinovat și că n-a lovit pe nimeni. Decizia este discutabilă oricum. Cazul a fost intens mediatizat și din câte-mi amintesc poliția a aflat de accident la vreo 30 de ore distanță. Test cu alcoolmetru ? Canci. Doar e ministru ce p.la lui. Mie mi-au făcut testul după ce l-am tamponat ușor pe unul când cu zăpezile alea mari din București. Asta a dat cu banu’ în victimă, și-a pus palma-n cur și-a plecat calm acasă.
Acu’ vine și mai mănâncă odată rahat în fața noastră, a proștilor, doar doar om mai pune botul. Trist este că mulți pun botul. Și dacă ar fi doar problema lor n-aș avea nimic de zis. Dar e și problema mea.

După Orban trec la CNSAS. Bătaie mare pe arhivele și pe credibilitatea CNSAS. Nu că până acum ăia marcați s-ar simți prea rău. Din contră, dau și ei cu gura la fel de zgomotos ca înainte. Dar s-ar putea să-i usture în relația cu UE și-atunci fac și ei ce pot pe plan local și limitează pierderile. Noi ? Noi stam și ne scărpinăm ca proștii-n cur că n-avem ce să facem. Avem mentalitate de sclavi. Asta e.

De la CNSAS la Năstase. Care Năstase revine din ce în ce mai vioi pe scena politică. La fel, altul care-a stat pe tușă o scurtă perioada după scandaluri de corupție înecate ca țiganul la mal (e o zicală populară veche, n-are treabă cu discriminarea) și-acu apare pe post de Făt Frumos călare pe un cal alb. Evident, o să fie iar o mare grămadă de amărășteni care or să pună botul și la ăsta.

Ce rămâne de făcut ? De ce-am impresia c-o să mai urmeze un mare val de emigrări prin zone cât mai îndepărtate ? Europa e deja infestată de minoritari. Mai rămâne Canada, Australia și Marte.

Pânzele sus.