Target

Ce-mi place mie target-ul lui Mircea Badea, fics pe aichiu’ lui :

ba suntetzi cei mai penibili..=)) cum sa scri asa ceva

sau și mai haios ăsta :

@Alex si atat :D In primul rand nu am pretentii a fii om educat, spiritual, destept, etc. Ma confunzi !

(ăsta-i OLiX, blogger cu 19 abonați la feed. Din pagina lui aflăm că ar fi IT pe la Prima și DJ la Kiss FM. Știam eu de ce regret și mai mult dispariția Contact-ului din FM-ul bucureștean.)

Așa se întâmplă când un jurnalist (e mult spus da’ hai) care se crede inteligent face o emisiune care se vrea amuzantă da’ nu-i urmărit decât de ăștia cu “școala vieții” și cu liceul la ff.

P.S. Ah, și să-i atragă cineva atenția dobitocului că ăia care o să-i plătească lui pensia sunt fix ăia care-l urmăresc la TV. Ceilalți, pe care-și încearcă talentele de prost-crescut, o să se sature mai devreme sau mai târziu de mulțimea de idioți prezentă tot mai des în jurul lor și o să emigreze înspre locuri cât mai îndepărtate. Eventual p’acolo pe unde nu cresc căpșuni.

8 Comments Target

 1. Hacky Maximus

  Meeku, astea-s greșeli mici. Stai să vezi ce carențe gramaticale au unii bloggeri cu pretenții, sau mai bine spus ”deontologii blogosferei”, ăia de au scos capul din fundul unui site chinuit pe piczo.com și și-au tras blog romglez.

  Apropo, ce folosești pt adsense? AdRotator?

  Reply
 2. Meekuu

  marikutzu, sunt gras din același motiv pentru care și tu pui întrebări tâmpite. Chestie genetică.

  Hacky, adsense manager. Tot zic c-o să încerc și AdRotator da’ mă iau cu altele și uit.

  Reply
 3. canadianu'

  pai eu sunt plecat si inca il urmaresc pe badea pe net, numai ca din alt motiv decat restu’ cercopitecilor cu aikiu lou : ca nu cumva sa uit de unde am plecat. and he’s doing a hell of a job reminding me, which is very good :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *