Schimbări în blogroll

De fapt e impropriu spus “schimbări”. Că nu scot nimic ci doar bag. Nu-l scot pe pigbrother mai ales acu’ că ȘTIM că o să se întoarcă la un moment dat.

Intră în schimb schizoid.us, un blog la care m-a atras iniția pasiunea unuia din autori legată de Aaron Sorkin. Fiind și eu un fan al lui Sorkin m-am mai întors p’acolo. E citibil și… (na că nu găsesc cuvântul în limba română) witty.

Al doilea e blogul lui Cabral. Cam de când a apărut l-am citit oarecum constant. E în feed reader, intru (mai rar dar constant) pe blog. Are câteva minusuri (fără să punem și lipsa unei adrese de contact deși înțeleg lipsa acesteia în cazul lui). Tema este complet nepractică. În sensul că nu pot citi mai mult de un articol odată fără să click de 2-3 ori. Nu are articolele înșirate pe aceeași pagină și asta face blogul mai greu de citit. După 3-4 click-uri, întors înapoi, dat iar click, mă pierde. Ar mai fi cum ar mai fi dacă ar avea măcar feed-ul full. Dar e feed parțial și-atunci tot sunt obligat să mă întorc la click-uri.
Blogul e chiar interesant și amuzant și a reușit să mă prindă de pe la primele vizite.

Eh, uite-așa începe să se adune lumea și pe la mine prin blogroll. Deși iexistă persoane mai fără simț de răspundere care n-au mai scris de prin noiembrie, respectiv decembrie. Da’ deh, nu poți să forțezi inspirația omului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *