Nici nu mi-am făcut bine contul de pe catavencu.ro că am și început să primesc mail-uri “nedorite”. O doamnă/domnișoară pe nume L. Loghin mi-a trimis următorul mail :

Buna ziua,

Institutul de Cercetare INTELIGROUP impreuna cu GRUPUL DE PRESA CATAVENCU organizeaza in perioada 30 Iulie – 7 August o cercetare pentru imbunatatirea continutului uneia dintre publicatiile sale.
Pentru a realiza acest obiectiv, avem nevoie de opiniile Dvs. in ceea ce priveste continutul si design-ul actual. Aceste opinii vor fi culese in cadrul unor discutii de grup la care vor participa persoane recrutate in acelasi mod.
Daca doriti sa participati la aceasta cercetare va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu nr. Dvs. de telefon. Veti fi contactat de unul dintre operatorii de interviu care va va oferi mai multe detalii.
Pentru participarea la aceasta cercetare veti fi recompensat.

Va multumim pentru cooperare!

Asta în cazul în care mail-ul chiar este oficial și chiar are legătură cu “Grupul de Presă Cațavencu”. O urmă de îndoială există prin prisma faptului că mail-ul vine de la adresa “[email protected]”.
Nu am încredere în firmele care îmi trimit mesaje de pe yahoo. Mi se pare complet neprofesional. Cu atât mai mult cu cât văd că au domeniu și adresă de mail în .ro. Mesajul este trimis către “[email protected]”. Nasol. Eu nu i-aș plăti pe ăștia pentru cercetarea asta.
Dacă Grupul de Presă Cațavencu vrea să mă ademenească să particip la așa ceva poate să-mi trimită un mail cu o poză în care să se regăsească următoarele elemente : bere, ceva să facă berea să alunece mai ușor și 2 chelnerițe la care să mă pot uita în momentele sterile ale discuțiilor. Sub poză era de ajuns un text scurt : “Avem nevoie de dvs. pentru o discuție relaxată de grup”.

Nici nu stăteam pe gânduri…