Status

Folosesc 2 clienti de IM. Veșnicul Yahoo Messenger și mai proaspătul GTalk. Dacă pe GTalk n-am decât o mână de oameni, majoritatea prieteni/colegi apropiați, pe Yahoo Messenger am o grămadă mare de contacte. Am avut obiceiul de-a mă înțelege bine c-o bună parte din studenții pe care i-am avut la CCNA și au sfârșit mulți dintre ei în lista de YM. Cu mulți n-am mai discutat de multă vreme, cu alțiii mai schimb 2-3 vorbe din an în paște și sunt și câțiva cu care am ramas încă amici.

Câteodată mi se întâmplă să mă plictisesc și să n-am ce face 2-3 minute cât aștept cu ochii-n laptop să termine câte-un program și atunci arunc ochii pe statusurile de YM ale contactelor din lista. Bloggeri cu link-uri către articolele citite deja sau nu, link-uri către filmulețe funny sau diverse alte chestii funny, pagini promovate de ei sau statusuri idioate pur și simplu (ce-i drept relativ rar).

Eh, în ultima vreme am început să-mi pierd răbdarea și să fac următoarea treabă. Dacă-i în lista mea dar n-am mai auzit nimic de el de peste un an și mă mai trezesc și cu un status idiot, delete + ignore.

Se încadrează în noul trend pe care-l adopt de voie de nevoie în ultima vreme, “sunt destui idioți în țara asta, hai să nu țin din ei și prin preajma mea”.

Uite-așa am ajuns de la 220 de contacte la doar 160. Bine, mai rămâne problema ălora de care nu pot să scap din listă pentru că încă mai lucrez cu ei. Va veni și vremea lor la un moment dat…

8 Comments Status

 1. kingquizz

  Google Talk este cam slabut, are o interfata cam aiurea. YM la noi este la mare moda iar problema cu statusurile vafi vesnica – acolo fiecare trece ce il trece prin capuletul sau. Si acum depinde daca are un neuron sau mai multi.

  Reply
 2. theheartcollector

  Sa inteleg ca ar trebui sa imi fac griji? :P

  Apropo, poate-ti faci chef de o bere intr-o seara…

  PS: Legat de statusuri idioate, pentru cateva rasete, ar trebui sa iti arat niste print screenuri de la niste colegi de grupa…

  Reply
 3. TheBride

  Status al unui coleg (de astazi, statusul, nu colegul): Cel mai important nu este sa stii! Mai important este sa ai numarul de telefon al celui care stie! :)))))

  Reply
 4. Sandossu

  Am si eu aceeasi problema pe YM, e cel mai user-friendly dar si cel mai enervant. Eu, pe langa el, folosesc si GTalk, MSN si AIM si totul e ok pe acolo.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *