LAN Party în Poli

Îmi atrage atenția o cititoare că am uitat să menționez evenimentul care are loc sâmbătă seară (ora 20:00) în Facultatea de Automatică și Calculatoare. Mai precis se organizează un LAN Party în holul de la EC-uri. Asta după ce anul trecut s-a organizat un meci de fotbal între o echipă a studenților și una a asistenților/profesorilor. Vă dați seama cam care a fost rezultatul și cât de faultată a ieșit una din echipe.

Pentru LAN Party înscrierea se face pe forumul facultății ( http://acs.pub.ro/forum/index.php ). Tot acolo o să găsiți și regulamentul și alte detalii referitoare la acțiune. Evenimentul este organizat doar pentru studenții facultății de Automatică și Calculatoare.

Acum, ca încheiere, pun și eu o întrebare ușor malițioasă. Oare de ce nu scrie nimic în regulament despre licențele respectivelor jocuri ?

8 Comments LAN Party în Poli

 1. Meekuu

  Ah, nu, mă gândeam la glume proaste de genul :

  “Bună ziua, sunt de la firma de avocatură X și reprezentăm interesele Blizzard în România. Aveți licență pentru acest joc ?”

  Stuff like that.

  Reply
 2. enzo

  in urma cu ceva vreme, prin 2005 era vb ca se organizeaza ceva de genul aci la Oradea, cei de CISCO se ocupau de retea etc. din pacate electrica a binevoit sa futa meciul inca odata.
  Ei na, licente la studenti… e in scop educativ ! :P .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *