Post – Tanenbaum

Și-am fost și la prezentarea lui Tanenbaum. Excelentă prezentarea și totodata interesantă. Evident a prezentat Minix-ul și avantajele unui microkernel. A facut glume vis-a-vis de Linux si Windows si a fost aplaudat cu frenezie de cateva ori. Studenții noștri nu au pus întrebări idioate (mă așteptam să fie idioți și să-l agaseze cu întrebări referitoare la faptul că Linux-ul, deși apărut ca sistem de operare dupa Minix a reușit să crească mai mult. Și restul variațiilor pe tema asta (“daca-i prost de ce-i atat de folosit”).

Trebuie să stau să-mi amintesc toate fazele memorabile din prezentare (din fericire Bogdan a reușit să filmeze o parte din prezentare dar din nefericire a pierdut tocmai începutul).
Poze am făcut amândoi și o să le postez împreună cu restul impresiilor ceva mai târziu.

Și-acu hai să înjur nițel și Politehnica. Cum naiba reușesc ăștia să închirieze o sală mare atunci când vine vorba de un balul bobocilor sau alte manifestări cultural-artistice dar când vine o personalitate ca Andrew Tanenbaum să nu pună la dispoziție decât o sală de 150 de locuri. Care sală a fost arhiplină (și ar fi fost și mai plină dacă evenimentul ar fi fost mai mediatizat).

L.E. “Post” din titlu vine de la “pre” vs. “post”.

Leave a Reply

3 Comments

  1. tb

    pai cineva cu cojones ar trebui sa mearga la decan si sa-i faca scandal. sau pt tov decan, Tanenbaum nu e destul de important pt o sala mai mare…

  2. Tannenbaum rocks! Prezentarea a fost extraordinara. Trebuia tinuta in sala A 500 de la Leu.

  3. Marius P

    ” Studenții noștri nu au pus întrebări idioate (mă așteptam să fie idioți și să-l agaseze cu întrebări referitoare la faptul că Linux-ul, deși apărut ca sistem de operare dupa Minix a reușit să crească mai mult. Și restul variațiilor pe tema asta (”daca-i prost de ce-i atat de folosit”). ”

    De ce ar fi astea intrebari idioate? Eu as fi pus intrebarea asta sa vad ce avea de raspuns Tanenbaum!

Next ArticleTanenbaum (Poze)