Mircea "Van Damme" Badea blogheshte…

In copilaria mea zbuciumata il admiram pe Mircea cum facea pe maimuta pe langa Teo Trandafir la Tele7abc. De atunci a curs multa apa pe Dunare iar Mircea, ba cu Oreste, ba fara, a ajuns sa presteze pe la Antena 1 unde limba lui moale si calduta spala imaginea lui Dan Voiculescu atunci cand este cazul.

Am aflat, fara stupoare, cum ca Mircea vrea si el blog. Omul are oaresice complexe pentru ca nu suporta sa stea linistit fara sa arate cat de tare e el. Ce barbat e si cata inteligenta da pe-afara din propria-i persoana.

Prima si ultima (sper) intalnirea a mea cu Mircea Badea pe domeniul Internetului s-a consumat prin Ianuarie-Februarie 2005 cand Mirciulica frecventa mediul DC (Direct Connect). Printre descarcarile de material ilegal (pornografic nu, pentru ca, nu-i asa, Mircea poate avea orice femeie doreste) Mircea, cu pseudonimul Sunes, obisnuia sa enerveze peste masura persoanele prezente pe hub-uri. Fiind administrator pe unul din hub-urile pe care-si petrecea timpul liber (pe care-l avea din belsug) l-am executat intr-una din zile, dupa ce a depasit limitele mai mult decat de obicei. In general, il toleram in zona dar atunci a exagerat si a inceput sa vina cu amenintari cum ca o sa ne dea la TV. Ceea ce a si facut chiar in ziua respectiva. La sfarsitul emisiunii lui de 5 minute, a incercat o usoara ironie la adresa mea si a altui operator de pe hub. Ce a urmat dupa asta a fost oarecum previzibil. 17 pagini de forum de la Antena 1 dedicate acestui subiect. Plus inca un topic deschis.

Forumul Antenei 1 se pare ca nu mai exista oficial. Dar… am reusit sa gasesc online serverul pe care exista inca forumul vechi. Toata discutia este prezenta aici . In cazul in care dispare de pe net am salvat paginile topicului si o sa le postez undeva. Mai era un topic care se chema ceva de genul Badea si hub-ul. Cautati-l pe acolo. Distractia e garantata.

Prin urmare, il asteptam pe Mircea printre noi.

L.E. Sper ca diseara sa pun mana si pe filmuletele cu emisiunea de atunci.

L.L.E. Am gasit si al doilea topic. Aici

2 Comments Mircea "Van Damme" Badea blogheshte…

  1. Meekuu

    Uita-te la data la care este scris asta si dupa aia la data la care “m-a facut mircea badea de ras”. Fa un mic “brainstorming” si “gandeste liber”.
    Daca-i prea greu, poti oricand renunta si te poti intoarce la telenovele si la vizionarea emisiunilor lui Mircea Badea.

    Multa bafta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *