După o serie de înjurături la adresa RDS zilele trecute acum vine și rândul celor cu televiziunea prin cablu.

Serviciul de televiziune prin cablu al RCS-RDS suge în stil mare de ceva vreme. O grilă de programe absolut tembelă, fără posibilitatea alegerii unei grile mai flexibile în funcție de interesul propriu, fără posturi precum Cinemax, HBO Comedy sau altele. Au rămas cu aceleași grile de programe ca acum 3-4 ani. Și atâta timp cât proștii plătesc pe ei îi doare în cur.

În seara asta am avut picătura care-a umplut paharul. Mă uitam la “Twelve Monkeys” pe TV1000. Film care a început la ora 23:00. La ora 01:00 RCS-RDS taie recepția programului TV1000. Din cauze necunoscute ne lasă doar cu un ecran negru până dimineață. De ce ? Habar n-am. Ar trebui să-i întrebăm pe ei. Mai erau doar appx. 5 minute din film când s-a întâmplat treaba asta. Și e extrem de frustrant să ți se întâmple așa ceva chiar dacă nu-i prima oară când vezi filmul.

Prin urmare plătesc un provider de servicii CATV care-mi oferă un ecran negru.

O să mă interesez cât de curând ce implică renunțarea la serviciile lor CATV (dacă afectează cu ceva abonamentul internet). Și probabil trec pe dolce (că altă alternativă nu prea am).