Înca puțin…

Iar postez la 2 zile de la ultimul articol scris. Sunt fix ca un elev la liceu înaintea vacanței de vară. Nu am chef de nimic în mod special. Ma uit pe geam pierdut și numar zilele. AMR fix o saptămână. Am vrut să scriu pe blog o grămadă de chestii dar am reușit să amân momentul până când am pierdut ideea. 

În principal vroiam să mă iau de modul în care au reacționat cei din PRM la discursul din parlament a lui Băsescu. Am așteptat să aflu dacă au avut și PSD-ii o reacție similară și când am aflat că n-au suflat de loc am renunțat la idee.

Am avut perioada de skill-test și examene finale în ambele clase de CCNA și mi-am supărat studentele cu remarci de genul “Nu mă așteptam să faci atât de bine…”  La ce naiba mă gândeam oare ?

Mai nou, printre instructorii din Academie, există discuții dacă să adoptăm sau nu metoda ASTA de interviu în ceea ce le privește pe fetele care vor să facă cursuri la noi. Oricum sunt puține, dacă impunem “standarde” atat de “înalte” o să rămânem fără fete de loc.

După ce am anunțat pe tracker că ne retragem începând din 2007, în mod evident, forumul s-a umplut de mesaje de la useri. N-au idee nici ei că ne e greu și nouă să facem chestia asta dar o facem pentru că nu are rost să continuam în stilul ăsta. Oricum, unul din mesaje chiar mi-a smuls o lacrimă pe un colț de ochi :

Pinguinii nu “vrea” sa va retrageti!!

 În rest, alte evenimente notabile n-au mai fost. Mă pun din nou cu nasul pe geam și aștept zilele libere. Dacă mă calcă vre-un autobuz sau deraiaza metroul cu mine (am auzit că se întâmplă din ce în ce mai des) promit să scriu imediat. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *