N-am apucat sa vad inregistrarea emisiunii ratatului da’ am auzit ca s-ar fi luat de postul asta. N-am idee in ce sens a comentat, daca m-a simpatizat pentru sinceritate, daca m-a compatimit sau daca pur si simplu m-a luat la misto si m-a dat ca exemplu tuturor in sensul de “Uite ce sarantoci sunt amaratii astia si cat scandal fac”.

Il inteleg ca mai are nevoie sa-si refuleze frustrarile dupa ce, in atatea emisiuni, il linge pe Voiculescu de cate ori sefu’ calca intr-un rahat. Acu ceva vreme a scapat pe hub-urile DC. Se lua aiurea de diversi si se apuca sa se certe cu ei. Cand a fost dat afara s-a revarsat in emisiune si s-a apucat sa sune si sa incerce sa inchida hub-ul respectiv. MIX-ul a mai rulat multa vreme dupa episodul ala. In plus, la momentul respectiv, forumul emisiunii lui de 5 minute a strans 20 de pagini de mesaje in numai 2-3 zile in conditiile in care avea doar 2-3 comentarii pe acolo. Ce sa zic… mi-a facut placere sa citesc comentarii pertinente si scrise elegant ale celor care erau de partea hub-ului si sa vad ce si cum scriau cei care-i luau partea lui mirciulica. Se mai gasesc comentariile de atunci pe undeva pe aici si pe aici.
Acum a dat peste bloguri. Ca de obicei, cand il enerveaza cineva isi spala rufele prin emisiune. Daca reusea sa faca treaba asta atunci, cand avea emisiunea de 5 minute, cum naiba sa n-o faca si acum cand patronu’ i-a oferit 30 de minute in care sa aiba timp sa-l curetze cum trebuie. Am vazut bucata in care s-a facut de rahat cu laptop-ul. Nasol. Astept s-o vad si pe asta in care cica a citit de pe aici. Si mai astept si reactia comunitatii din care fac parte acum. Data trecuta am avut parte de discutii desi subiectul era mai putin serios decat acum.

Om trai si-om vedea.

P.S. Am gasit si bucata respectiva din emisiune (urcata de zoso pe Youtube). Cum la zoso nu se vede, îl pun aici :