Bored…

Azi m-am plictisit groaznic. N-am avut chef să fac nimic util societății așa că am ars gazul aiurea.

Am făcut o vizită cu noua versiune mIRC (6.3) pe undernet. Unde am observat c-au dispărut multe din canalele pe care pierdeam timpul odată. În schimb am observat că unele personaje mai mult sau mai puțin dubioase încă se există p’acolo. Nu dăm nume că n-am chef…

Am făcut nițel mișto pe forumul de la emag. Nu m-am putut abține și avand timp liber am făcut nițel pe troll-ul pe acolo. Dacă săpați un pic p’acolo o să observați și singuri. Dacă o să se obosească să-mi editeze sau să-mi șteargă postul, am screenshot făcut și-l voi posta p’aci.

Am făcut nițică ordine prin datele de pe laptop și cu ocazia asta am dat peste fișierele criptate cu parolele de pe niște servere și adrese de mail mai vechi.

AMR – 1 săptămână.

Ah, by the way, “La mulți ani” lu’ Piticu (un live blogging de la propria zi de nastere ? ).

8 Comments Bored…

 1. nexus

  Daca ai ajuns sa testezi mIRC, intr-adevar “nu a fost o zi buna pentru stiinta”. :))
  Dar macar ai facut curatenie in date, lucru care suspectez ca se intampla cand se umple hardul sau cand chiar nu ai ce face.

  Reply
 2. nexus

  Daca nu ai “100% compromitoare”, ne multumim si cu “destul de compromitoare”… Dupa atatia ani de “stiri la ora 5” (care, paradoxal, parca sunt la toate orele) numai din asa ceva traim. :))

  Reply
 3. Meekuu

  Numa’ gura-i de el :P. N-are ce poze compromițătoare să arate din moment ce-a fost sub atenta supraveghere a prietenei…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *